ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ της Ολλανδίας

Τα πάντα από Ολλανδία για τον ΠΑΟΚ

Published

on

Γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Λεβέκ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού κόντρα στην Κ23 της Γάνδης ένιωσε ενοχλήσεις στον Δικέφαλο και αποχώρησε. Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

Και η ζωή συνεχίζεται… Αφού δεν αγχώνονται αυτοί που πληρώνουν ή αυτοί που έχουν την ευθύνη για την συγκεκριμένη δυσφημιστική κατάσταση που προκαλεί εκνευρισμό και στα αποδυτήρια, εμάς τι μας νοιάζει;

Η προετοιμασία συνεχίζεται εδώ στην Ολλανδία και πλέον ανυπομονούμε για το δεύτερο φιλικό της Παρασκευής κόντρα στην Άντερλεχτ, εκεί όπου η κόντρα θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Ο ΠΑΟΚ βέβαια θα παίξει και πάλι με δύο ανάμεικτες ενδεκάδες και εκεί ίσως δούμε κάποια διαφορετικά δίδυμα σε θέσεις, γραμμές ή πλευρές.

Προφανώς θα δούμε και τον Ενρίκε, ενώ για τον Χατσερίδη και αν οι Ουκρανοί θυμηθούν να δώσουν άδεια για να παίξει παρά το ότι τρέχει το δικό τους συμβόλαιο, θα μάθουμε αύριο. Μακάρι να δούμε και τον Βιεϊρίνια που έχει μία ενόχληση στο δικέφαλο, κάτι που ανάγκασε απόψε τον Λουτσέσκου να δοκιμάσει αριστερά στην άμυνα τον Κρέσπο και τον Λημνιό.

Ο Λάμπρου συνεχίζει να πείθει ότι μπορεί, ο Μυστακίδης σκοράρει συνέχεια και ο Κουλούρης δεν ξέρει αν και πότε θα φύγει για Ατρόμητο. Προφανώς για να γίνει αυτό, πρέπει να αποκτηθεί άλλος επιθετικός.

Αυτός που ευτυχώς έρχεται είναι ο Πρίγιοβιτς. Αν ισχύει η συζήτηση που είχε με τον προπονητή, θα δώσει το παρών στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά τα άλλα για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν, δείτε εδώ όλη τη «συνομιλία» μας μέσα από το chat που κάναμε σήμερα το απόγευμα, όπου μέσα σε 70-75 λεπτά προλάβαμε και απαντήσαμε σε αρκετές εκατοντάδες μηνυμάτων.

Comments

Trending