ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όνειρο και περηφάνια

Όλα τα μεγάλα θέματα της ημέρας

Published

on

Είναι σαν όνειρο! Πρώτος ο ΠΑΟΚ σε όλη την Ευρώπη! Σε ποιο κομμάτι! Σε κάτι που φυσικά συνδέεται απόλυτα με τον κόσμο του!

«Στην εποχή του PAOK TV που τον καθιστά το μοναδικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ευρώπη που διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα προσφέροντας υπηρεσίες στους φίλους του, αλλά και στους φίλους του ποδοσφαίρου γενικότερα».

Αυτό αναφέρει η ΠΑΕ που γράφει ιστορία. Είναι πολύ πιθανό γι’ αυτό που απόψε ανακοινώθηκε να μιλάμε μετά από χρόνια! Και εμείς και πολλοί άλλοι σε όλη την Ευρώπη!

Είναι αλήθεια ότι όλα ξεκίνησαν απότομα, ο χρόνος ήταν λίγος αλλά από εκεί και πέρα το ξεκίνημα ήταν αρκετά θετικό σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό και οι ΠΑΟΚτσήδες -νιώθουμε ότι- είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτή την πρωτοποριακή κίνηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Από αύριο στις 11 το πρωί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποδεικνύει και πάλι πόσο ενεργός είναι κοντά στην ομάδα του και απαντάει γι’ ακόμη μία φορά στην προσπάθεια που έκαναν όλοι εκείνοι να τον εγκλωβίσουν οικονομικά, λίγο πριν αυτοί ενωθούν σε άλλη πλατφόρμα που σύντομα θα ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα η ομάδα με καλή διάθεση μετά το αποτέλεσμα στο Περιστέρι συνεχίζει τη δουλειά για να παρουσιάσει κάτι ακόμη καλύτερο στα επόμενα ματς. Θα είναι σπουδαίο να πάρει ο ΠΑΟΚ άλλες τρεις νίκες με Άρη, ΑΕΚ, Τρίπολη, κάτι που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει αν η ομάδα δείξει μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα όταν η μπάλα φθάνει κοντά στην περιοχή της. Είναι πρόβλημα αυτό, προσωπικά δεν έχω καταλάβει από πού ξεκινάει . Είναι θέμα τακτικής; Επιθετικής φιλοσοφίας που εκθέτει την άμυνα ; Θέμα προσώπων; Ντεφορμάρισμα; Συμπτώσεις;

Η ομάδα πρέπει να το βρει και να δουλέψει έτσι ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να χάσει βαθμούς εξαιτίας αυτής της αστάθειας στα επόμενα ματς και γενικά σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Κλείνοντας για σήμερα… Μόνο εμείς βλέπουμε αυτή την πολύ παράξενη εμμονή Αυγενάκη με το VAR; Αμέσως μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και πίσω από αυτή, ο υφυπουργός θέτει συνέχει θέμα για το VAR. Προσοχή! Όχι γι’ αυτούς που το χρησιμοποιούν και κάνει τα όποια λάθη, αν και οι σωστές αποφάσεις είναι πολύ-πολύ περισσότερες. Η λειτουργία τον ενοχλεί!!

Άντε να δούμε πόσο ακόμη θα εκτεθούν…

Comments

Trending