ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, ο ένοχος δεν βρέθηκε!

Μερικά από τα θέματα της ημέρας

Published

on

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς πολλούς ποδοσφαιριστές τις προπονήσεις του και την προετοιμασία για ένα πολύ-πολύ κρίσιμο ματς όπως είναι αυτό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η χρονική στιγμή είναι κομβική, το πρόγραμμα πολύ δύσκολο, η ομάδα έχει αδυναμίες και το αποτέλεσμα είναι το μεγάλο φάρμακο. Αυτό αναζητείται, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα έρθει. Νιώθουμε πάντως ότι αυτό το διάστημα της διακοπής δεν έχει αξιοποιηθεί και αυτό είναι ένα ζήτημα. Και όλα τέλεια να γίνονταν βέβαια, αν ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε αυτό ειδικά το παιχνίδι και πάλι πρόβλημα θα υπήρχε.

Κατά τα άλλα διαβάσατε την εξώδικη δήλωση που μας έστειλε η NOVA για μία ερώτηση που θέσαμε πριν λίγες ημέρες. Τι είχε συμβεί; Η ΚΕΔ και ο κ. Φούσεκ είχαν απαλλάξει τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας από τη βασική ευθύνη για το τρομερό λάθος με το πέναλτι των φιλοξενούμενων. Ειπώθηκε ότι… δεν έφθασε το σήμα στο βανάκι του VAR. Εμείς ρωτήσαμε τη NOVA για το θέμα αυτό και μας απάντησαν αναφέροντας ότι εκείνη έστειλαν το σήμα και από εκεί και πέρα δεν έχουν καμία άλλη ευθύνη.

Μετά από όλα αυτά αναρωτιόμαστε: «Πώς αυτός ή αυτοί -όποιοι και αν είναι- που έκρυψαν το βίντεο κατάφεραν να κρυφτούν τόσο καλά και να μην έχουμε μάθει ποιοι είναι; Πώς κατάφεραν μέσα σε ένα τόσο μικρό κύκλο ανθρώπων που είχε την ευθύνη να μην βρεθούν και να μην τιμωρηθούν;»

Είναι ίδια υπόθεση με αυτή του Τζήλου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι… η υπόθεση εξιχνιάστηκε, αλλά οι ένοχοι συνεχίζουν ελεύθεροι τη ζωή του και την όποια δράση τους.

Κατά τα άλλα με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε την αυριανή πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όλη αυτή η προσπάθεια αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου και περιμένουμε πώς και πώς όλα όσα θα ειπωθούν από τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Comments

Trending