ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρείτε τα!

Ο ΠΑΟΚ "πέταξε" στα Πηγάδια δύο πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους κρατούσε μέχρι το 90′ …

Published

on

Μπορεί να βρέθηκε σε κακή ημέρα, ωστόσο, ευτύχησε μετά από ένα ημίωρο ασφυκτικού πρέσινγκ να οδηγηθεί στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 χάρη στον Μυστακίδη, ο οποίος αποτελεί σε ένα ακόμη παιχνίδι την ευχάριστη έκπληξη.

Η έμπνευση του Τούντορ να επανεργοποιήσει τον ‘Έρικ Σάμπο, τοποθετώντας τον Σλοβάκο στα άκρα και τον Τζιόλη ως στόπερ, μόνο πετυχημένη δεν κρίθηκε. Οι ακρίτες άνοιξαν με το “καλημέρα” τον… χορό των χαμένων ευκαιρών, με τον Ρόμπιν Όλσεν να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση, αποσοβώντας τον κίνδυνο μεγάλης ήττας.

Μια εμφάνιση που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ίγκορ Τούντορ, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την άφιξη του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ και ανοίγει μεγάλο θέμα συζητήσης αναφορικά με την διαχείριση του Σουηδού.

Ο Τούντορ αντιλήφθηκε στο β΄ημίχρονο τα λάθη του και απέσυρε τον απαθή Σάμπο, με τον Βίτορ να ρίχνεται στην “μάχη” και να σουλουπώνει κάπως την άμυνα του Δικεφάλου.

Η έλλειψη προσωπικότητας (με εξαίρεση παίκτες όπως ο Τζαβέλλας, ο Όλσεν και ο Μυστακίδης σήμερα) αποδείχθηκε η αχίλλειος πτέρνα του Δικεφάλου στο β΄ημίχρονο, με τους ακρίτες να πιστεύουν μέχρι τέλους πως μπορούν να διεκδικήσουν και να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Όπως και έγινε.

Από κει και πέρα, ο Κροάτης “προδώθηκε” και από το δίδυμο των χαφ, Χαρίση – Τσίμιροτ που δεν έπιασαν σε καμία περίπτωση την υψηλή απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών και στο πρώτο test μακριά από την Τούμπα κρίθηκαν μετεξεταστέοι. Και επιθετικά όμως ο ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, ο Κλάους μοιάζει να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να γίνει απειλητικός για τον αντίπαλο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να “κλέψει” το παιχνίδι στο β΄ημιχρόνο.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την βαθμολογική διαφορά να είναι στο τρίποντο. Τα πράγματα για τους “ασπρόμαυρους” μόνο εύκολα δεν θα είναι καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι και αναμφισβήτητα δεν είναι Ξάνθη μπροστά.

Και όπως το είπε και ο Φρανκ Άρνεσεν, μπορείς να κάνεις λάθη, ποτέ όμως τα ίδια δύο φορές. Ποια είναι αυτά; Βρείτε τα! Το παιχνίδι με την ΑΕΚ σηματοδοτεί μια σειρά αγώνων που οι αντίπαλοι δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος…

Υ.Γ. Κατανοητός και σεβαστός ο εκνευρισμός του Τούντορ για την διαιτησία, αλλά να αποτελεί το πρώτο σχόλιο του προπονητή μετά από ένα ανεκδιήγητο πρώτο ημίχρονο με κορυφαίους τους Τζαβέλλα και Όλσεν;

Comments

Trending