ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ωραία πράγματα ενόψει ντέρμπι

Καλή προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής

Published

on

Η σημερινή ημέρα αφιερώθηκε -όπως αναμένονταν- στα τελευταία εισιτήρια που διατέθηκαν για τον αγώνα της Κυριακής και στα πρώτα μηνύματα που αφορούν την προσοχή που πρέπει να δοθεί, αλλά και σε μερικά ακόμη ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να θέλει ένταση και εκνευρισμό. Γι’ αυτό έκαναν και την πρόσθετη παρέμβαση για την αυριανή υπόθεση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τα Γιάννινα. Ο ΠΑΟΚ γιατί να θέλει ένταση; Δεν θα κάνει ο ΠΑΟΚ το χατίρι του Ολυμπιακού. Ο αγώνας θα γίνει κανονικά και θα τελειώσει χωρίς το παραμικρό.

Επάνω σε αυτό είδαμε σήμερα να περνάνε ωραία μηνύματα από πολύ κόσμο. Πρώτα απ’ όλα από τους οργανωμένους. Έχει αποδειχθεί ιστορικά στον ΠΑΟΚ, όταν ο ίδιος ο κόσμος αναλαμβάνει να περιφρουρήσει το γήπεδο, τότε κανείς δεν ξεφεύγει. Γιατί όποιος επιχειρήσει να κάνει κακό, τότε θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Οι οργανωμένοι λοιπόν έγραψαν: «Καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ να προστατεύσει την ομάδα και να περιφρουρήσει το γήπεδο. Η Ομάδα δεν πρεπει να τιμωρηθεί και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να προκαλέσει την τιμωρία της θα αντιμετωπιστεί σαν προβοκάτορας και θα δεχτεί τις συνέπειες».

Από εκεί και πέρα είδα μηνύματα και από άλλους ΠΑΟΚτσήδες που έχουν πιάσει το νόημα. Επεισόδια και αντικείμενα δεν υπάρχουν και όποιος παρεκτραπεί θα κατηγορηθεί για προδοσία.

Όλα αυτά δεν επηρεάζονται βέβαια και από τον ορισμό. Αρετόπουλο έβαλαν… Αρετόπουλος. Με αυτή την μαύρη προϊστορία που έχει, αλλά και την προσπάθεια που κάνει από πέρυσι για να αλλάξει την εικόνα του. Τώρα έχει την πιο μεγάλη ευκαιρία.

* Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Νίκη Αιγινίου με 3-1 και πέρασε στα φάιναλ φορ του κυπέλλου. Αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Γλυφάδα και θα συμμετέχουν πέρα από τον ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ηρακλής. Μπορεί να γίνει τέτοιο φάιναλ φορ με κόσμο;

Comments

Trending