ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρόσωπα της ημέρας

Έρχονται μεγάλα πράγματα

Published

on

Ξεκινάμε με ποδόσφαιρο. Σε πρόσωπα θα μείνουμε και θα αναφερθούμε αρχικά στον Βέρνμπλουμ, αλλά και στον Ουάρντα.

Υπάρχει το Άρης-ΠΑΟΚ μπροστά που κυριαρχεί, αλλά η σεζόν δεν τελειώνει εκεί. Επί της ουσίας για τον Σουηδό, αλλά και τον Αιγύπτιο, η σεζόν αρχίζει τώρα.

Η μεταγραφή Βέρνμπλουμ, ο τρόπος που έγινε, αλλά και τα λεφτά που δαπανήθηκαν, έχουν δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες. Μέχρι τώρα ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής δεν είχε προσφέρει ιδιαίτερα, αλλά οι πληροφορίες εντός ομάδας αναφέρουν ότι αρχίζει να βγάζει πράγματα από το ταλέντο του, τον δυναμισμό και την προσωπικότητά του. Είναι πολύ πιθανό να τον δούμε βασικό και στο Χαριλάου, αν βέβαια ο Λουτσέσκου πεισθεί ότι το δικό του δίδυμο με τον Κάνιας που εκείνος βλέπει μόνο στις προπονήσεις, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από το γνωστό σε όλους δίδυμο Κάνιας-Σάκχοφ.

Για τον Ουάρντα ας… τον φωτίσει αυτός που τέλος πάντων εκείνος πιστεύει. Ο ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, από τώρα κάνει μια νέα αρχή και όσο πιο γρήγορα καταλάβει ότι μόνο μέσα από την ομάδα θα ανεβάσει και αυτός την αξία του (ποδοσφαιρικά και οικονομικά) τόσο πιο ευοίωνο θα είναι το μέλλον. Κανείς δεν τον μισεί, κανείς δεν τον πολεμάει, όλοι τον συμπαθούν, όλοι θέλουν να τον βλέπουν να κάνει τα ποδοσφαιρικά του όργια μέσα στα γήπεδα, αλλά… ο προπονητής αποφασίζει πώς και πότε. Η νέα αρχή θα γίνει. Αυτό είναι το σίγουρο. Αν έχουμε και πάλι… στάση, εξαρτάται μόνο από τον Αιγύπτιο και κανέναν άλλο.

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε. Η ομάδα που είχε ήδη παραπάνω συμβόλαια Αμερικανών, απέκτησε τον Τέπιτς για να καλύψει το κενό του πολύ καλού Τζόουνς. Ενός Αμερικανού σκόρερ, που δεν γίνεται βέβαια να τον αφήσουν έτσι για να φύγει. Θα τον περιμένουν και σε δύο εβδομάδες θα αποφασίσουν πώς θα συνεχίσουν και ποιον τελικά θα αφήσουν, με τον Τέπιτς βέβαια να παραμένει 100%. Έναν παίκτη-ομάδας που σίγουρα χρειάζονταν για την προσωπικότητά του και τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες.

Κάτι για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Από τώρα σημειώστε το. Στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος κάνει αρχή στην Κομοτηνή το απόγευμα του Σαββάτου. Από τώρα όμως να θυμάστε ότι Τετάρτη στο Παλατάκι η ομάδα παίζει με ομάδα της Κωνσταντινούπολης που έχει μαζέψει όλη την εθνική Τουρκίας, πολύ κρίσιμο προκριματικό αγώνα για το Τσάμπιονς ληγκ. Είναι ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς. Και ο ΠΑΟΚ σίγουρα μπορεί να φθάσει στους ομίλους.

Comments

Trending