ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απών ο κόσμος και ο Πέλκας!

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες και η ετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας

Published

on

Με μπάσκετ ξεκινάμε και τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βόννη, σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από μία ομάδα που είχε τρομερά ποσοστά ευστοχίας και έκανε ελάχιστα λάθη στο πολύ γρήγορο παιχνίδι της. Το πάλεψαν οι παίκτες του Δικεφάλου, κυνηγούσαν σε όλο το ματς, αλλά τέτοια ευστοχία και σε πολλά τρελά σουτ, μάλλον δεν αντιμετωπίζονταν από αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Τι θα γίνονταν αν η ομάδα του Παπαθεοδώρου έπαιζε πλήρης, δεν ξέρουμε. Ίσως δημιουργούνταν πιο δύσκολες συνθήκες για τους Γερμανούς. Το θέμα είναι ότι χάθηκε ένα εντός έδρας παιχνίδι, ενώ ακολουθεί ένα ακόμη με τον Προμηθέα, όπου και πάλι ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει πλήρης.

Στο ποδόσφαιρο προέκυψε πρόβλημα και με τον Πέλκα, που λογικά θα χάσει το ματς της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ χάνει τους δύο πιο δημιουργικούς του παίκτες που αγωνίζονται στον άξονα, αλλά ενόψει Κυριακής το θέμα αυτό αντιμετωπίζεται. Στην πορεία των αγώνων πρέπει να βρεθούν λύσεις, γιατί αν υπάρξει ταυτόχρονη απουσία των δύο, η ανάπτυξη μπορεί να αντιμετωπίσει θέμα.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι ενόψει Κυριακής λύσεις υπάρχουν και καλό θα ήταν χρήσιμο να αυξηθούν με τον Ελ Καντουρί, ενώ όλοι έχουν το ερωτηματικό ή την περιέργεια με τον Ουάρντα και την αντιμετώπισή του.

Αύριο Τετάρτη στις 19:00 ο ΠΑΟΚ παίζει στο βόλει με τους Ούγγρους το δεύτερο παιχνίδι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ και έχω την εντύπωση ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι.

Comments

Trending