ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξακουστή και μοναδική φιλία

Λίγο πριν το φιλικό στο Βελιγράδι

Published

on

Άντε να περάσουν αυτές οι ημέρες και να πλησιάσουμε στο καυτό 20ήμερο των εφτά σημαντικών αγώνων για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ…

Μέχρι τότε έχουμε διάφορα μικρά-μικρά ζητήματα.

Όλα δείχνουν ότι αυτό το φιλικό του Σαββάτου με την Παρτιζάν θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Είναι τόσες οι ετοιμασίες των Σέρβων και τόσο μεγάλη η χαρά τους που θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ που πραγματικά αυτό το ματς θα είναι ιδιαίτερο. Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα και προφανώς αυτό το διήμερο θα προκύψει ακόμη μεγαλύτερο δέσιμο των δύο συλλόγων.

Ακούγαμε σήμερα στο ραδιοφωνικό PAOK24 (Libero 107,4 Δευτέρα-Παρασκευή 12-2) τον Ίβιτσα Ίλιεφ που είναι ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και κάποια στιγμή είπε: «Αυτό το δέσιμο των δύο ομάδων δεν περιγράφεται με λόγια. Το νιώθουμε όλοι και αυτό αρκεί…».

Τελικά αυτό το πράγμα είναι κάτι ξεχωριστό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Μα εδώ μιλάμε ότι οι μεν κάνουν εκδρομή να δουν τους δε και το… αντίστροφο!

Στο ραδιόφωνο ακούσαμε και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και το μήνυμα που μας έστειλε από Κύπρο ήταν πραγματικά ευχάριστο. Ο Κωνσταντινίδης είναι καλά και όσοι τον άκουσαν κατάλαβαν πόσο ευγνώμων είναι στους Κύπριους της Ομόνοιας που τον εμπιστεύτηκαν μετά από επέμβαση στους χιαστούς. Μεγάλη υπόθεση πραγματικά… Όπως σημαντικό ήταν και αυτό που είπε ότι… «ο ΠΑΟΚ οφείλει να δίνει δανεικούς σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Έτσι αποκτούν εμπειρία και σε αυτή την ξεχωριστή διαδικασία».

* Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν οι αγώνες των εθνικών και περιμένουμε να δούμε αν θα έχουν συμμετοχή οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Τώρα αν δεν παίξει και κανείς… προφανώς δεν θα στεναχωρηθεί ο Ίβιτς.

Οι νεαροί Κουλούρης, Χαρίσης, Μυστακίδης, Πούγγουρας είναι πολύ θετικό ότι πήραν αρκετό χρόνο απόψε στο Ισραήλ, ενώ στους άνδρες δεν φαίνεται ότι θα παίξει ο Γλύκος. Για τον Τζαβέλλα θα δούμε… Το φοβερό είναι ότι σήμερα ο Σκίμπε δοκίμαζε και τον Τζιόλη! Στα αμυντικά χαφ τελικά μπορεί να πάει με Μανιάτη(!) και Σταφυλίδη που τον πιστεύει για κάθε θέση.

Comments

Trending