ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο στόχος του ποδοσφαίρου και οι μεταγραφές του βόλεϊ

Το τελευταίο αθλητικό ΣΚ για τη φετινή σεζόν

Published

on

Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα, αλλά να που οι δέκα βαθμοί δεν εξασφαλίζουν τίποτα. Απομένουν δύο τελικοί και οι παγίδες είναι πολλές.

 

Το πρώτο και βασικό είναι να μην μπει στο μυαλό της ομάδας το ότι αρκούν οι δύο ισοπαλίες. Αν πάει να παίξει στο ΟΑΚΑ για να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα τότε… θα χάσει.

 

Από εκεί και πέρα η αυτοπεποίθηση θα παίξει μεγάλο ρόλο, η πειθαρχία στην τακτική, η υπομονή για να αντιμετωπιστεί μία ομάδα που έχει σαφώς λιγότερες δυνάμεις και ίσως μικρότερο ταλέντο.

 

Για παράδειγμα: Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε πανάξια γιατί ήταν καλύτερος, αλλά… το ότι έδωσε δώρο πάνω από 7-8 στημένες φάσεις (το όπλο της ΑΕΚ) είναι κάτι που προφανώς απαγορεύεται να ξανασυμβεί.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει άλλους δύο τελικούς και άλλες δύο ευκαιρίες να αποδείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πράγματι είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει αυτή την ευκαιρία να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ.  

 

* Έχουμε και βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με σίγουρες κινήσεις τύπου Γκόμεζ και Σαφράνοβιτς (η είδηση της ημέρας) αλλά και με το ρίσκο του Κάλβο στη θέση του πασαδόρου. Στους κεντρικούς φαίνεται ότι θα ποντάρει στους Έλληνες Παντακίδη,Τακουρίδη, Σμαραγδή και Ντίνα. Αυτό σημαίνει ότι και ο άλλος ξένος θα είναι ακραίος. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντίΧιμένες, έναν πολύ καλό παίκτη και στην επίθεση. Χρόνος υπάρχει, μυαλά και γνώσεις έχει ο ΠΑΟΚ, λίγα παραπάνω χρήματα χρειάζονται για να γίνει το «μπαμ». Υποψήφιοι υπάρχουν πάντως…

 

Αυτοί που ξέρουν περισσότερα λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά κυρίως για το θεαθήναι…

Σε κάθε περίπτωση η μάχη θα είναι μεγάλη και εντυπωσιακή.  

Comments

Trending