ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίσω απ’ όλα…

Γεμάτες ημέρες και έρχονται ακόμη σημαντικότερες

Published

on

Χαμός και σήμερα! Πολλά τα θέματα στην ΠΑΟΚτσήδικη επικαιρότητα. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις;

Εγώ βέβαια, φυσικά και ξεκινάω με μπάσκετ!

Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε στη Γερμανία κόντρα σε μία ομάδα που είναι αήττητοι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η δοκιμασία είναι μεγάλη σε μία κακή φάση για την ομάδα του Παπαθεοδώρου. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ τα έχει δει όλα τις τελευταίες ημέρες και σήμερα, μετά από διάφορα προβλήματα είδε απών τον Ζάρα, έξω τον Κόνιαρη, ενώ ο Τρις χτύπησε στο φρύδι και έκανε ράμματα! Δεν μπορεί! Κάποια στιγμή και αυτά θα περάσουν… Το ρόστερ (με την οικονομική βοήθεια που ήρθε) είναι καλό και αυτό θα βγει. Αρκεί κάποια στιγμή να περάσει η κακοδαιμονία.

Από την ΚΑΕ ήρθε η πολύ θετική είδηση για τις 120 δόσεις που τελείωσαν, αφού νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς και η αποπληρωμή του άρθρου 44. Πάλι θα αναφερθούμε στη βοήθεια που δόθηκε από τον Σαββίδη, αλλά και τη διαχείριση που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Αυτή είναι η κατάσταση στο άθλημα κι’ αν κάποιος έχει καλύτερες λύσεις ας τις προτείνει.

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο. Ο Σαββίδης αγόρασε τον Πρίγιοβιτς με αρκετά λεφτά, αλλά όσο περνούν οι μέρες και οι μήνες, η αξία του ποδοσφαιριστή πολλαπλασιάζεται. Όλη η Ευρώπη απόψε γι’ αυτόν μιλάει, ενώ στη Σερβία τον έχουν σαν Θεό, μια και η εθνική τους πάει μουντιάλ.

Πριν λίγο ο παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε στους Σέρβους: ««Αυτό το όνειρο είχα ως παιδί και πραγματικά δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Όταν σκόραρα ευχαρίστησα τον Θεό γιατί όλα αυτά τα χρόνια περίμενα αυτή την ευκαιρία. Απόλαυσα τη στιγμή». Μεγάλη βραδιά γι’ αυτόν! Και από εδώ και πέρα η αυτοπεποίθησή του, πάει στα ύψη!

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ενθουσιάστηκε από το πρόγραμμα και τη διάθεση της ομάδας. Τι και πώς, εκείνος ξέρει. Σκέφτηκε πάντως να φέρει σε επαφή την ομάδα με τον κόσμο, μια και αυτό λείπει από τον ΠΑΟΚ. Προανήγγειλε από τώρα ανοικτή προπόνηση για την άλλη εβδομάδα και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Καλό και χρήσιμο είναι, αλλά λογικά θα μπορούσε να ανακοινωθεί και μετά τον αγώνα με τη Λαμία. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το κρισιμότερο.

Από εκεί και πέρα χθες Δευτέρα ξεκίνησαν όλα τα διαδικαστικά-γραφειοκρατικά για το θέμα του γηπέδου που ο Σαββίδης αποφάσισε. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε μία πρώτη αποτίμηση. Προς το παρόν λίγα πράγματα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Έχουμε καιρό να παρθούν αποφάσεις.

* Το ξέρω ότι πίσω από όλα τα θέματα και αυτής της ημέρας, υπάρχει… Σαββίδης. Αυτή είναι η πραγματικότητα… Και δεν αναφέρθηκα στο θέμα της ΕΠΟ που αποφάσισε να φύγει από το Καραϊσκάκη…

Comments

Trending