ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύτερα με λιγότερες εκκρεμότητες

Όλο το Σάββατο αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ

Published

on

Η Παρασκευή ήταν ημέρα εξελίξεων για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Φθάσαμε στις 18 Ιανουαρίου για να κλείσουμε μερικά ακόμη μέτωπα για τον Δικέφαλο του Βορρά που εξακολουθεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να ετοιμάζει την επόμενη ομάδα του.

Μεγάλο θέμα ήταν αυτό του επιθετικού. Ό, τι και αν έγινε, ό, τι και να γράφτηκε, ό, τι και να ειπώθηκε σε Ιταλία και Πολωνία, εδώ στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν βέβαιοι για την εξέλιξη της υπόθεσης Σβιντέρσκι. Ο Γιώργος Σαββίδης δεσμεύονταν δημόσια γι’ αυτή την μεταγραφική μάχη, την οποία ο ΠΑΟΚ φυσικά και κέρδισε.

Αργά το βράδυ ο Γιώργης Σαββίδης σχολίασε σχετικά…

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει παίκτη για το παρόν και το μέλλον και αφού αυτός είναι ο εκλεκτός, μακάρι ο Πολωνός που έρχεται να προσφέρει όσα περισσότερα, κάνοντας αρχή από τα ερχόμενα παιχνίδια. Όλα αυτά βέβαια αφού υπογράψει.

Ο Σαββίδης έκλεισε και το θέμα Κρέσπο που δικαιούνταν νέο συμβόλαιο, αφού στον ΠΑΟΚ προσέφερε πάρα πολλά και δίκαια είναι αρχηγός-βασικός και μία από τις κολώνες της ομάδας.

Το ίδιο (περί προσφοράς) ισχύει και για τον Βαρέλα, αλλά αυτό το θέμα εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η απόσταση δεν μικραίνει με τίποτα. Τα… γιατί και τα πώς του θέματος αυτού θα μας απασχολήσουν σύντομα. Από εκεί και πέρα ο παίκτης και η ομάδα με αυτό μέσα στην ενδεκάδα της μπορούν και πρέπει να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία και φέτος. Μετά… βλέπουμε.

Ο Μπίσεσβαρ μιλάει συνέχεια με τον ΠΑΟΚ και παρά το πρέσινγκ που δέχεται από άλλες ομάδες (δεν αποκλείεται και κοντινές) το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει.

Ο Μίσιτς ξεκίνησε προπονήσεις, το ίδιο θα γίνει τις ερχόμενες ημέρες και με τον Γιαννούλη και… κάπως έτσι κλείνουν οι πολλές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Ο ΠΑΟΚ αύριο παίζει με τον Πανιώνιο και φυσικά πρέπει να κερδίσει. ΠΡΕΠΕΙ, όπως και να το εκλαμβάνει καθένας αυτό. Ποδοσφαιρικά ένα κύριο το θέμα είναι ο σέντερ φορ και πώς ο Άκπομ (αλλά και όλη η ομάδα) θα ανταπεξέλθει σε μία πολύ κλειστή άμυνα.

Από εκεί και πέρα, κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερο ο κόσμος θα μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι και αύριο θα κοπούν μόνο 15 χιλιάδες εισιτήρια.

(Ποδοσφαιρικά τίθεται ένα πολύ μεγάλο θέμα με όλα τα σκάνδαλα και όλους τους εγκληματίες που δρουν ανενόχλητοι. Νιώθω ότι ενόψει εκλογών, κάποιοι έχουν αποφασίσει να δώσουν ασυλίες και να βάλουν σε τεράστιο κίνδυνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τα ξαναπούμε γιατί αυτό είναι κορυφαίο ζήτημα).

– Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ παίζει νωρίς αύριο (15:45) στο Ρέθυμνο και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο. Το θέμα είναι να συνεχίσει η ομάδα με την ίδια συγκέντρωση να ξεπερνάει τα θέματά της.

– Η νέα ομάδα βόλεϊ παίζει στις 17:00 με την Κομοτηνή στο κλειστό του ΠΑΟΚ και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον πώς θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

– Στις 18:00 έχουμε και χάντμπολ στη Βέροια με τον Φίλιππο. Γεμάτη ημέρα για τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

Comments

Trending