ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφού η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία με την Μίλαν…

Αφού τελείωσε και ο ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ, είμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ των δύο Δικεφάλων.

Published

on

Η ΑΕΚ έδωσε μεγάλη μάχη και πήρε μέσα από καλή εμφάνιση τον ένα βαθμό από τη Μίλαν. Φάνηκε εύκολο το αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Ελληνική ομάδα ξόδεψε μεγάλη ενέργεια. Οι παίκτες της έτρεξαν πάρα πολύ και κράτησαν μακριά τους Ιταλούς από την περιοχής τους. Έβγαλαν κόντρα επιθέσεις, είχαν τις φάσεις τους από τα στημένα και τελικά δίκαια πήραν έναν πόντο που μάλλον θα τους περάσει και στην επόμενη φάση.

Ο Λουτσέσκου που έχει μεγάλη ευθύνη και συμμετοχή στην κατασκοπεία των αντιπάλων του ΠΑΟΚ, πήρε μία ιδέα από το τι νέο έδειξε ο Χιμένεθ για να καλύψει το κενό του Μάνταλου, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το αν και την Κυριακή η ΑΕΚ θα παίξει με τρία στόπερ. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει ο Τσόσιτς, ενώ οι Λιβάγια-Χριστοδουλόπουλος δεν είχαν σήμερα 90λεπτη παρουσία.

Όπως και να έχει πάμε σε ένα παιχνίδι που δύσκολα δεν θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Λογικά θα έχει ομοιότητες το ματς με ότι είδαμε στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι πιο προσεκτικός γιατί αν πάρει αυτό το τρίποντο θα αφήσει πίσω έναν σημαντικό αντίπαλο και από την άλλη θα καλύψει και μία-δύο γκέλες από αυτές που έγιναν σε Ριζούπολη και Λάρισα.

Από εκεί και πέρα σήμερα αποκαλύφθηκαν μέσα από τον Libero 107,4 οι νέες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυταντζόγλειο και η συμφωνία για το ότι εφόσον ο ΠΑΟΚ μετακομίσει εκεί, οι χώροι τους οποίους εκείνος θα χρηματοδοτήσει για να αλλάξουν, θα είναι αποκλειστικής χρήσης. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται από τον ΠΑΟΚ για το μεγάλο θέμα του γηπέδου, αν και ακόμη έχουμε δρόμο.

Comments

Trending