ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν θα χρειαστούν άλλες παραιτήσεις

Η επανεκκίνηση, η παραμονή όλων των στελεχών και η ευκαιρία που έχουν

Published

on

Τι σημαίνει το… «ξεχάστε τι έγινε μέχρι τώρα» που είπε σε όλους τους τόνους ο Σαββίδης;

Ο Σαββίδης (χθες και σήμερα) παρουσιάστηκε ενωτικός, αλλά και απόλυτος για τον στόχο του ΠΑΟΚ.

Σκοπός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά, να τονώσει τους παίκτες και τον προπονητή, ενώ οι ατάκες του άγγιζαν και τα στελέχη.

«Κοιτάμε μπροστά…» είπε και ξαναείπε ο Σαββίδης και αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα αλλαγής προσώπων.

Αυτό ισχύει για τον Λούμπος Μίχελ που θυμίζουμε ότι προφορικά είπε στον Σαββίδη… «αν θεωρείς ότι είμαι το πρόβλημα μπορώ να αποχωρήσω». Αυτό αφορά και άλλα στελέχη. Όλοι παραμένουν στις θέσεις τους.

Η ΠΑΕ και η ομάδα συνεχίζει ως έχει, με κοινό στόχο την προσήλωση στην επίτευξη του στόχου. Όλοι μαζί οφείλουν να γίνουν και πάλι ομάδα, μια και σήμερα κατάλαβαν καλά ότι αν επαναληφθούν λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, δεν θα χρειαστεί να υποβάλει κανείς παραίτηση, αφού θα προηγηθούν άλλες διαδικασίες.

* Κατά τα άλλα κάθε ένας που κάνει ενωτική προσπάθεια συσπείρωσης και επιχειρεί να διώξει την εσωστρέφεια από τον ΠΑΟΚ χαίρει εκτίμησης. Αυτό έκανε απόψε ο Γιώργος Σαββίδης και μπράβο του που κατάλαβε ότι μόνο έτσι πάει μπροστά ο ΠΑΟΚ.

* Τέλος πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που ζούμε καθημερινά με την απίστευτη συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, τα κοινά τους παράπονα για τη διαιτησία και τη στήριξη που κατάντησε να προσφέρει ο ένας στον άλλο, είναι κάτι σαν ευλογία για το ποδόσφαιρό μας… Είναι μοναδικές και ιστορικές στιγμές που ζούμε και πρέπει να τις διασκεδάσουμε!

Comments

Trending