ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε η Τρόικα

* Ωραία πράγματα συμβαίνουν δεξιά – αριστερά. Στον Άρη για παράδειγμα που είναι περήφανοι και δεν ανέχονται να αμφισβητήσει κανένας την ηθική τους, ψήφισαν όλοι υπέρ της Ελληνικός Χρυσός. Έλα όμως που οι πληροφορίες λένε πως δεν θα εμπλακεί η συγκεκριμένη εταιρία στα κοινά τους…

Published

on

* Και στη ΚΑΕ τη δικιά μας εδώ και μήνες λένε πως θα βάλουν πέντε εκατ. ευρώ και θα συμμετάσχουν στη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και κανένας από αυτούς δεν έχει συναντήσει τον Μπάνε.

* Βασικά υπάρχει κάποιος που ψήνει και τους δύο πως θα μπει, αλλά στα υψηλά κλιμάκια το διαψεύδουν. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τζάμπα ψήφισαν εκεί στους Κλεάνθη.

* Στην εθνική, ο Τζαβέλλας όρμησε τελικά τον Μανιάτη. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και τώρα όλοι αναρωτιούνται το γιατί. Το γιατί είναι απλό και έχει να κάνει με το ότι ο Μανιάτης χρησιμοποιείται από τον Ολυμπιακό για να κάνει μπουρδέλο την εθνική.

* Ούτε οι δικοί του δεν τον γουστάρουν με πρώτο τον Χολέμπας, ενώ έχει μαλώσει και με τον Μήτρογλου. Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους αναλυτές.

* Η πρώτη διαρροή του επεισοδίου, προήλθε από τον κοντό χωρίς λαιμό που τρώει δημοσίως με τον Σαρρή. Είναι ο ανεπίσημος, δουλεύει ως υπεύθυνος επικοινωνίας, αμείβεται παρότι δεν έχει εγκριθεί η περίπτωσή του από το ΔΣ της ΕΠΟ.

Θα έχει ψωμί από εδώ και πέρα η εθνική. Γίνεται ξεκάθαρη προσπάθεια άλωσής της.

* Στον ΠΑΟΚ έχει έρθει μία εταιρία από τη Γερμανία για να τους πει πως θα δουλέψουν στην Ελλάδα. Έχει την πλάκα του και αυτό. Βάλαμε και μεις τρόικα στο κεφάλι μας, παρότι δε χρωστάμε. Είναι να έχεις το βίτσιο.

* Αυτή η Σπορτφάιβ κάνει και μανατζεριλίκια. Βλέπω να μας φορτώνει και κανά παίκτη στο τέλος και να φεύγουν ευτυχισμένοι από τη Θεσσαλονίκη.

* Το Μουντιάλ είναι ένας λόγος για να κατανοήσεις τους λόγους που δεν πρέπει να παίρνεις ποτέ Αφρικανό ποδοσφαιριστή. Ειδικά πάνω από τρεις είναι αυτοκτονία. Δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για τις φανέλες που θα φορέσουν.

* Ο Ασού Εκότο έδωσε μια κουτουλιά σε συμπαίκτη του γιατί δεν του έδωσε τη μπάλα, ο Σονγκ έκρινε λογικό πως μπορεί να δώσει μία αγκωνιά στον Μάντζουκιτς επειδή μπήκε μπροστά του, ενώ ο Ιτάνζ, δύσκολα θα βρει πρόταση μετά τα χθεσινά. Τον βλέπω για πάντα εδώ. Και μετά το συμβόλαιό του.

Comments

Trending