ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχίζουν (ξανά) τα ματς…

Λίγες ώρες πριν το πολύ μεγάλο παιχνίδι

Published

on

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2018-2019. Ας κρατήσουμε όλοι αυτή τη φωτογραφία. Μπορεί να μας χρειαστεί για πολλά χρόνια…

Αυτή η χρονιά πάντως είναι ήδη πολύ-πολύ ιδιαίτερη. Έχετε σκεφτεί πόσα πολύ μεγάλα ματς θα δώσει ο ΠΑΟΚ από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου; Έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο; Αποκλείεται…

Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ζήτημα αυτό το πρόγραμμα. Είναι ένας μπελάς για τον προπονητή που πρέπει να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί με άριστο τρόπο το ρόστερ του. Έχει ρόστερ (όπως βλέπεται είναι 22 σύν τους δύο μικρούς και τους τέσσερις τερματοφύλακες) και ευτυχώς τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι όλοι υγιείς. Είναι ένα μεγάλο ρόστερ, ένα πολύ ακριβό και ποιοτικό ρόστερ, είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν πρέπει και δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου.

Τα ματς προφανώς και δεν διαχωρίζονται, κανείς δεν διαλέγει και ξεκινάει αυτό το σερί από την Πέμπτη με την Τσέλσι.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι θέλει να ξεκινήσει για πρώτη φορά Τόσκα, Βέρνμπλουμ και Ακπόμ. Θα δούμε αν το αποφασίσει οριστικά μετά και την αυριανή προπόνηση. Σε κάθε περίπτωση έχει να αντιμετωπίσει ένα θέμα με τον Μάτος, ένα θέμα στο κέντρο όπου… κάτι δεν πάει καλά και φυσικά την απουσία του Πρίγιοβιτς. Ο οποίος και… καλά να ήταν, δύσκολα θα έπαιζε σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αύριο Τετάρτη έρχονται οι Άγγλοι, θα ακούσουμε τις συνεντεύξεις Τύπου, θα δούμε και τις αποστολές και… θα μπούμε στην τελική ευθεία για ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Αύριο στις 19:00 στο Παλατάκι έχουμε και ΠΑΟΚ-Προμηθέας για τον τελικό στα Μαυροσκούφεια, άλλα μία δυνατή φιλική αναμέτρηση για την ομάδα του Παπαθεοδώρου που σήμερα με τους Μαργαρίτη και Μορέιρα να δίνουν το παρών κέρδισαν τον Κολοσσό.

Comments

Trending