ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία εκτός αλλά όχι κι` εντός…

Ο ΠΑΟΚ θα παίζει από εδώ και πέρα δύο φορές την εβδομάδα! Από 21 Αυγούστου θα έχει δύο επίσημα ματς την εβδομάδα! Τι γίνεται μέχρι τότε…

Published

on

Οι εντυπώσεις και τα συμπεράσματα από ένα φιλικό παιχνίδι, φυσικά δεν μπορούν να καθορίσουν την εντύπωση που έχουμε ή την εκτίμηση που κάνουμε για τον ΠΑΟΚ του 2014-2015. Όσα είδαμε στην Ιταλία, απλά βοηθούν…

Μετά από το πρώτο 24ώρο από την αναμέτρηση με τη Νάπολι, κρατάμε ότι:

Ο ΠΑΟΚ έχασε με γκολ στην πρώτη και την τελευταία φάση του αγώνα! Και τα δύο από τρομερά λάθη και ολιγωρίες.

Η Νάπολη (έχοντας μεγάλη ποιότητα και συνέχεια από πέρυσι ως ομάδα) ήταν φυσιολογικά καλύτερη.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ήταν θετικός στα τελειώματα των ημιχρόνων, από το 25΄-30΄ και μετά. Έπαιξε μπάλα…

O Αναστασιάδης έπρεπε και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει τον Φακούντο Περέιρα ως αριστερό χαφ-εξτρέμ. Μπορεί ο Αργεντινός;

 Δεν μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτό ότι ο ΠΑΟΚ… δεν γίνονταν να μην τελειώσει τον αγώνα με κεντρικούς αμυντικούς τους Σκόνδρα-Ποζατζίδη γιατί… δεν είχε άλλους.  

 Μετά από έξι φιλικά μόνο δύο-τρεις παίκτες έχουν παίξει ολόκληρο 90λεπτο.

 Ο Αναστασιάδης δήλωσε αισιόδοξος και ζήτησε από τον κόσμο να είναι ήσυχος. (Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν έχει εξηγηθεί για… ποιοπράγμα να είναι ήσυχος ο κόσμος. Για τα αποτελέσματα; Για το ποδόσφαιρο που θα παίζει ο ΠΑΟΚ; Για την δημιουργία ομάδας; Για το παρόν; Για το μέλλον; Για όλαμαζί; Αυτό είναι που δεν έχει εξηγηθεί…)

 Εδώ επάνω πρέπει να τονιστεί ότι για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα, τα μεταγραφικά δεν αγχώνουν και δεν απασχολούν ιδιαίτερα την ομάδα. Η αγωνία που βγάζουν οι… απέξω για να ενισχυθεί η ομάδα και αριθμητικά και ποιοτικά σε όλες τις γραμμές, δεν υπάρχει και στο εσωτερικό.  

 Κόντρα στην Ξάνθη το βράδυ της Τρίτης ίσως πάρουν μία ακόμη ευκαιρία κάποιοι νεαροί παίκτες, ενώ με την ΚΠΡ το Σάββατο και με την Ίντερ στις 14/8 θα έχουμε και διεθνείς και έναν πιο ενδεικτικό κορμό για το 2014-2015.

 Την χρονιά (ας το θυμίζουμε εμείς αφού δεν το κάνει κανείς άλλος…) που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να χτίσει ομάδα με μικρό μπάτζετ και πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, συνδυάζοντας αυτά και με νίκες-αγωνιστικές επιτυχίες όπως η συμμετοχή στους ομίλους του EuropaLeague, κάτι που δεν είναι καθόλου δεδομένο.  

Comments

Trending