ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους δρόμους και στα γήπεδα

Ετοιμασίες για το ποδόσφαιρο και κρίσιμοι αγώνες για μπάσκετ και βόλεϊ

Published

on

Ξεκινάμε με ποδόσφαιρο. Εντός ΠΑΟΚ αισθάνονται ότι οι πιθανότητες δικαίωσης στην Επιτροπή Εφέσεων είναι πλέον μεγαλύτερες από αυτές που υπήρχαν μέχρι την Τρίτη. Είναι 100% βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ απέδειξε το δίκιο των θέσεών του για όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει πάντα το ερωτηματικό αν ο δικαστής δικάσει με βάση τα γεγονότα ή αν θα επηρεαστεί από τις απίστευτες πιέσεις που ασκούνται να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ γιατί… έτσι πρέπει. Πιέσεις ακόμη και εντός Θεσσαλονίκης.

Αγωνιστικά υπάρχει αγώνας με τον Πανιώνιο και οι στόχοι φυσικά εξακολουθούν να υπάρχουν…

Πάνω απ’ όλα είναι η συγκέντρωση των φιλάθλων το Σάββατο το μεσημέρι. Η διαμαρτυρία για ότι συμβαίνει. Πολύ καλύτερα μπήκαμε στο κλίμα και από αυτό το βίντεο.

Το μπάσκετ ίσως να το αδικήσαμε. Και πάλι… Η πορεία των τελευταίων εβδομάδων στο πρωτάθλημα είναι εκπληκτική και το 6/6 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Έχει βρεθεί χημεία, ο ΠΑΟΚ παίζει εντυπωσιακά στην επίθεση, έχει λύσεις, παίζει πολύ καλύτερη άμυνα ακόμη και αν του λείπουν οι καλύτεροι αμυντικοί του.

Η μάχη συνεχίζεται όμως… Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την τρίτη θέση και να για να το πετύχει πρέπει να κερδίσει την Κυριακή το Λαύριο. Μία από τις καλύτερες και ακριβότερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει και τους ίδιους στόχους.

Το εισιτήριο ξεκινάει από τα πέντε ευρώ και πράγματι έχει αποδειχθεί ότι αυτή η ομάδα όταν έχει και την ενέργεια που της δίνει ο κόσμος, δεν χάνει από κανέναν.

Στο βόλεϊ υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ και πάλι δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά βέβαια κέρδισε με 3-1 τον Εθνικός εκτός έδρας και έτσι συνεχίζει στα ημιτελικά. Εκεί θα παίξει με τον Φοίνικα Σύρου, από τον οποίο πρόσφατα έχασε μέσα στο Παλατάκι. Όλοι περιμένουν μία καλύτερη απόδοση και φυσικά υπάρχει πάντα ο στόχος του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό Ολυμπιακό.

Comments

Trending