ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεφτλισμένοι! Λαμόγια! Απατεώνες…

Με αφορμή κάποια σημαντικά γεγονότα

Published

on

Η σημερινή ανάμνηση του Σπάθα και η έκταση αυτών που είπε ο Αλεξανδρής (ότι δεν φταίει εκείνος που έπεφτε να κλέψει τα πέναλτι, αλλά φταίνε οι διαιτητές που τα δίνανε…) ένα κύριο στόχο είχαν.

Να θυμηθούμε αυτούς που ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρό μας, αυτούς που μας έκλεβαν επί χρόνια τις Κυριακές μας. Τους απατεώνες που βρίσκονταν εντός γηπέδων και όλους τους άλλους ξεφτιλισμένους που ήταν απέξω και δρομολογούσαν τις κλοπές.

Τα θυμηθήκαμε εμείς που τα ζήσαμε τόσο έντονα και κατά μία έννοια σήμερα τα τρίψαμε στη μούρη όλων αυτών των βρωμιάρηδων που πανηγύριζαν και προσπαθούσαν να μας βγάλουν τρελούς.

Και τον Σπάθα με τις αισχρές αποφάσεις του και όλους τους βουτηχτές-συνεργάτες διαιτητών που «έκλεβαν» τον ιδρώτα και τα λεφτά άλλων συναδέλφων τους.

Να τα θυμόμαστε αυτά (που ήταν οργανωμένα) και να περιμένουμε δύο πράγματα.

Το πρώτο αφορά μία απάντηση από όλους αυτούς που ακόμη και τώρα υποστηρίζουν με σθένος αυτό που λέει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος: «Δεν άλλαξε τίποτα…». Ας μας το εξηγήσουν… Που και πότε είδαμε φέτος μετά το Νοέμβριο διαιτησία τύπου Σπάθα, ή την περσινή του Παππά στον ημιτελικό και του Μήτσιου στην Μυτιλήνη. Με 20-30 ανάποδα σφυρίγματα υπέρ μίας ομάδας, με αυτό τον νέο-επιστημονικό τρόπο των μικρών μη τηλεοπτικών φάσεων, που σου σπάνε τα νεύρα και δεν σε αφήνουν να παίξεις μπάλα; Που έγινε αυτό;

Το δεύτερο και πιο σημαντικό: Από όλες αυτές τις αλητείες που έγιναν επί τόσα χρόνια, ΠΟΙΟΣ τιμωρήθηκε; Ποιος την «πλήρωσε» για το ότι εμείς χάσαμε τόσες δεκάδες ποδοσφαιρικές Κυριακές; Ποιος θα πάει μέσα για τα λεφτά που κέρδισαν όλοι αυτοί που ήξεραν τα αποτελέσματα και πόνταραν πάνω σε αυτά;

Λοιπόν…

Όποιος από εδώ και πέρα τολμήσει να προκαθορίζει με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα των αγώνων στην Ελλάδα, πρέπει να κυνηγιέται από την πρώτη μέρα. Όποιος φανεί ότι πάει να χτίσει και πάλι οποιοδήποτε κύκλωμα που θα στήνει τους πάντες και τα πάντα, πρέπει να απομακρύνεται από τη χώρα.

Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης είμαστε βέβαιοι ότι δεν θέλουν, δεν ξέρουν και δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Για τους άλλους δεν ξέρουμε…

Ελπίζουμε ότι όλοι θα ακολουθήσουν τις διαθέσεις των καθαρών και δεν θα θυμηθούν τα παλιά…

Comments

Trending