ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγαλώνει και ενισχύεται

Μπράνκο, Τόσκα και ευρωπαϊκές πορείες

Published

on

Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό στέλεχος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιράνθρωπος με σημαντικό βιογραφικό σε αρκετές ομάδες (είτε στο σκάουτινγκ, είτε ως τεχνικός διευθυντής) ο Πορτογάλος Μάριο Μπράνκο, ανέλαβε καθήκοντα στον ΠΑΟΚ.

Στην ΠΑΕ διαπίστωσαν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις και όγκο δουλειάς. Εδώ και καιρό έψαχναν ένα ακόμη στέλεχος. Η αναζήτηση ξεκίνησε από νωρίς την άνοιξη και ο Πορτογάλος όταν τον Ιούνιο έφυγε από τη Χάιντουκ, είχε πει ότι έχει έτοιμο το επόμενο project. Οι συζητήσεις και η συνεργασία του με τους ανθρώπους της ΠΑΕ διήρκησαν αρκετό διάστημα, ενώ ο ίδιος έχει ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα και το πλάνο της. Την ομάδα που είδε από κοντά στην Ελβετία και φυσικά στην Πορτογαλία, όπου έκλεισε και η συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ, χρειάζεται βελτίωση στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό αγορών και πωλήσεων.

Όσο ξεκάθαρος και αν είναι ο λόγος της νέας αυτής συνεργασίας, όλοι και όλα βέβαια θα κριθούν στην πορεία.

Μεταγραφικά ο Τόσκα έρχεται για να τελειώσει αυτό το θέμα και κάπως έτσι να κλείσει ένα κενό στο ρόστερ με παίκτη που παίζει σε δύο θέσεις.

Αγωνιστικά η ομάδα ετοιμάζεται να παίξει με τον Αστέρα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι αφού πρέπει να ξεχαστεί η Μπενφίκα και να αντιμετωπιστεί ένας καλός αντίπαλος, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει το πρωτάθλημα στο μείον δύο.

Ο Πέλκας αρρώστησε, Μαουρίσιο και Βαρέλα δεν παίζουν, ενώ σιγά-σιγά θα δούμε τις αποφάσεις αλλά και τη λογική Λουτσέσκου στο θέμα ροτέισον.

Κατά τα άλλα η πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία των τριών μεγάλων της Ελλάδας συνεχίστηκε και με τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Μπέρνλι, σε αγώνα όπου ο Μαρινάκης κατέβηκε κοντά στη γραμμή του πλαγίου όταν πίστεψε ότι η ομάδα του αδικείται! Μέχρι τώρα πάντως σε 11 ματς, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Φυσικά οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνονται…

Comments

Trending