ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαραίτητες οι εξηγήσεις

Ας μην μιλάμε γι’ αυτό και μετά από πολλούς μήνες

Published

on

Μέσα στον Μάιο και στα πλεί οφ, αναρωτήθηκα πολλές φορές γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή του για την επόμενη χρονιά.

Στη FORZA ένα Σάββατο, έγραφα: «Χρειάζεται αυτή η εκκρεμότητα; Κάτι άλλο… Άσχετο με την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών. Κατά την άποψή μου δεν χρειάζεται να τίθεται θέμα αν η μέχρι τώρα πορεία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι επιτυχημένη ή όχι.

Παρολ’ αυτά, εντελώς τυπικά, καταλάβαμε ότι δεν οριστικοποιήθηκε 100% η παρουσία του στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.
Το θέμα αυτό παραμένει σε εκκρεμότητα και πολύ συχνά αναρωτιέμαι αν αυτή η επιλογή, είναι σωστή ή όχι… Γιατί άραγε δεν έχει κλείσει ακόμη αυτό το ζήτημα;

Οι δηλώσεις του Ίβιτς στη Σερβία αναζωπύρωσαν αυτό το ζήτημα, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα είναι το πρώτο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γιατί όμως ο Σαββίδης δεν έχει κάνει ακόμη την αποφασιστική κίνηση; Τον κρίνει ακόμη; Περιμένει κάτι; Μίλησε και τελικά το άφησε για μετά; Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει ο Ίβιτς; Μπορεί να τίθεται παράλογο οικονομικό ζήτημα;

Ακόμη δεν είμαι σίγουρος ούτε για την αιτία, ούτε για το τι και αν προκαλεί ένα ζήτημα αυτή η εκκρεμότητα».

Μέσα από λογικές σκέψεις προέκυψαν όλα εκείνα. Ειδικά τα ερωτήματα, τα οποία φυσικά παραμένουν και τώρα τίθενται από περισσότερους και πολύ πιο πιεστικά.

Αύριο Τρίτη που λογικά το θέμα Ίβιτς θα έχει εξέλιξη, τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν. Ας μην το πάθει και αυτό ο ΠΑΟΚ. Να περάσουν δηλαδή εβδομάδες και μήνες και η Θεσσαλονίκη (άλλο που δεν θέλει) να ταλαιπωρείται από δεκάδες θεωρίες συνομωσίες για τους λόγους που έφυγε ο Ίβιτς..

Θα είναι λάθος για τον ΠΑΟΚ να φύγει ο Ίβιτς και μετά από 4-5-6 μήνες να αναρωτιέται ο κόσμος για τα ίδια και τα ίδια…

Όποιος νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ αυτό θα το προσέξει και δεν θα το αφήσει να αιωρείται…

Comments

Trending