ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού σε Παλατάκι και Τούμπα

Ξεκινούν οι σπουδαίοι αγώνες

Published

on

Μεγάλη μέρα η σημερινή μια και ο ΠΑΟΚ δίνει ημιτελικό κυπέλλου. Γι’ άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει την προσπάθειά του να βρεθεί στον τελικό και φυσικά να κατακτήσει άλλο ένα τρόπαιο. Υπάρχει κανείς που δεν θέλει το κύπελλο ή το υποτιμά; Αλίμονο…

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης όπως έγινε και το 2013, τότε που και πάλι έδινε πρώτο ματς στην Τούμπα. Μέχρι τώρα στους ημιτελικούς ο ΠΑΟΚ περνάει έχοντας το δεύτερο ματς στην Τούμπα, αλλά πραγματικά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η ομάδα, ακόμη και ένα ματς να έδινε παίζοντας εκτός έδρας, πάλι θα ήταν πιο κοντά στην επιτυχία.

Ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να εμπιστευθεί και άλλους παίκτες από αυτούς που συνήθως αποτελούν την ενδεκάδα στο πρωτάθλημα. Οι λόγοι εξηγήθηκαν και έχουν μία μακροπρόθεσμη εξήγηση, πέρα από το ότι πραγματικά ο προπονητής πιστεύει στους παίκτες του. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι αρκετές, αλλά όλοι έχουν την αισιοδοξία ότι η εικόνα της ομάδας δεν θα αλλοιωθεί.

Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα Τετάρτη και στο βόλεϊ! Πρώτο σπουδαίο ματς για τα πλέι οφ κόντρα στον Ηρακλή. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:00 και πιστεύουμε ότι πολλοί φίλοι της ομάδας πριν την Τούμπα μπορούν να βρεθούν και στο κλειστό της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και με όσα έγιναν στο δεύτερο γύρο είναι βέβαιο ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Comments

Trending