ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απλά…γράφεται ιστορία

Που έχουμε φθάσει…

Published

on

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον νεαρό Λάμπρου και αυτό το γεγονός προκαλεί πολλές συζητήσεις. Δεν θα ασχοληθούμε βεβαίως με την πλευρά των κυανολεύκων, που έχει κάθε λόγο να νιώθει άσχημα.

 

Για τον ΠΑΟΚ τι μπορεί να σημαίνει αυτή η μεταγραφή;

 

Κατ’ αρχάς αυτή η κίνηση δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να αλλάξει τα άλλα μεταγραφικά πλάνα. Αν είναι δυνατόν… Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από συγκεκριμένους παίκτες μεσοεπιθετικά και προφανώς δεν σταματάει την συζήτηση γι’ αυτούς επειδή απέκτησε τον νεαρό Έλληνα.

 

Αγωνιστικά θεωρώ ότι ο Λάμπρου έχει ένα βουνό να ανέβει για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Θα έχει λογικά την ευκαιρία, αλλά για να μπει σε αυτή την ομάδα στην οποία τώρα δυσκολεύεται να πάρει χρόνο ο Μυστακίδης και ο Πέλκας, πρέπει να ανέβει πολλά επίπεδα.

 

Με αυτά ως δεδομένα, για εμένα η μεταγραφή αυτή παίρνει μία άλλη διάσταση. Είναι ένα ιστορικό γεγονός που έρχεται να βάλει σφραγίδα σε μία πολύ ξεχωριστή κατάσταση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφή (κανονικά με λεφτά από ομάδα σε ομάδα) από τον Ηρακλή και με αυτή τη κίνηση σφραγίζει και τυπικά την απόστασή του από τις ομάδες της πόλης, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ο Ηρακλής έχει απόλυτη ανάγκη τον ΠΑΟΚ και αυτό που τώρα γίνεται, γράφει ιστορία. Ξέραμε τι γίνονταν και τι ίσχυε. Το βλέπαμε.

 

Απλά αυτό είναι ένα γεγονός που φανερώνει πόσο έχει μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ και πόσο πίσω του είναι οι άλλες ομάδες της πόλης, που πλέον προσπαθούν να κρατηθούν επιζητώντας και τη βοήθεια του Δικεφάλου.  

(Το κακό είναι ότι και αυτή η βοήθεια δεν θα τους φθάσει…).

 

Αυτό μετράει για εμένα σε αυτή τη κίνηση και τίποτα άλλο… Μικρό είναι, μεγάλο είναι… Ο καθένας το αξιολογεί όπως νομίζει.  

 

* Για τον Ανσαριφάρντ βγαίνει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μία επιφυλακτικότητα, που φθάνει στα όρια της άρνησης. Σα να συνέβη κάτι που τους άλλαξε τα σχέδια… Από τον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο. Όταν ρώτησε κατάλαβε ότι η υπόθεση είναι μπλεγμένη και ότι ο παίκτης θα κάνει το παιχνίδι του χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει κάτι, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να μην ασχολείται με τον Ιρανό, αφού εδώ και καιρό αντιλήφθηκε ότι θα μπλέξει και πιθανότατα θα εκ τεθεί.

Comments

Trending