ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι αν επιστρέψει ο Μακ;

Τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ πάντα σε πρώτο πλάνο

Published

on

Στη Ρωσία και στην Αγία Πετρούπολη είναι σίγουροι για το ότι ο Μακ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μια και οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για δανεισμό.

Στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη είναι πιο συγκρατημένοι. Αισιοδοξούν, αλλά δεν είναι βέβαιοι και περιμένουν…

Από τη στιγμή που και ο Μακ θέλει κάτι τέτοιο (ίσως πιο πολύ από όλους) η λογική “λέει” ότι η επιστροφή για ένα χρόνο, δύσκολα θα χαλάσει.

Ο Μακ παίζει στα άκρα, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ έκανε “όργια” και ως φορ , ένας παίκτης που ξέρει τι θα βρει στην Τούμπα και μακάρι να έχει το τεράστιο κίνητρο των περασμένων ετών για να ανέβει και πάλι επίπεδο.

Σωστά γράφουν οι φίλοι μας στα σχόλια ότι αν δεν “πέσουν” οι υπογραφές και δεν βγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένο. Από εκεί και πέρα έχουμε πολλά σχόλια για την οψιόν αγοράς που πιθανώς να μπει, αλλά και για το αν αυτή η κίνηση μπορεί να εμποδίσει την μεταγραφή Βιεϊρίνια.

Και στα δύο ερωτήματα η απάντηση δεν είναι εύκολη και θα δοθεί όταν κλείσει οριστικά το deal με τους Ρώσους και τον Σλοβάκο διεθνή. Για το αν μπορούν να παίξουν και οι δύο μαζί δεν τίθεται θέμα φυσικά…

Για τον Βιεϊρίνια βέβαια θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και ίσως… τρέλα. Η Bild σωστά έγραφε ότι το θέμα δυσκολεύει, αλλά… το καλοκαίρι τώρα αρχίζει. Όταν μιλάμε για τέτοιο παίκτη και τέτοια ποσά, χρειάζεται πολύς χρόνος για να έρθει αποτέλεσμα… Χρόνος χρειάζεται, υπομονή και επιμονή, διαπραγματευτικά τρικ και πολλά άλλα για τα οποία όλοι (νομίζω) εκτιμούν ότι αξίζει να περιμένουμε…

Στην υπόθεση του τερματοφύλακα και οι σημερινές πληροφορίες έδειξαν ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει πρώτα τον Οτσόα, γι’ αυτό και έχουν αυξηθεί και οι πιθανότητες απόκτησης ενός ακόμη γκολκήπερ. (Αυτό σχετίζεται και με το timing του πιθανού κλεισίματος αυτής της μεταγραφής). Καλώς ή κακώς… θα φανεί. Θυμίζουμε ότι τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Οτσόα είναι η εμπειρία του και ότι δεν έχει ομάδα. Δύσκολα όμως μπορεί να συμφωνήσει αύριο και την άλλη εβδομάδα να είναι στην Ολλανδία… Από εκεί και πέρα οι άλλοι περιμένουν, με αυτό τον Αργεντινό τον Ρέι να “καίγεται” για να πετάξει για Ελλάδα!

* Κατά τα άλλα εκτιμούμε ότι αυτή η φωτό του Μπέργκ ανάμεσα στους παράγοντες της Αλ Αίν έγραψε ιστορία και είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του καλοκαιριού. Ο Παναθηναϊκός πούλησε αναγκαστικά τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος, με ένα ποσό που φθάνει στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία θα βάλουν στα ταμεία τους τα 2,5 !!!

Comments

Trending