ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διώξεις, ανύπαρκτοι και πρωτάθλημα…

Published

on

Καλά Χριστούγεννα σε όλους… Η ενημέρωση από το PAOK24 δεν σταματάει ποτέ και αυτό ισχύει –φυσικά- και για τις επόμενες ημέρες….

 

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Ιάκωβο Αγγελίδη για την δήλωση της Δευτέρας και στον ΠΑΟΚ περιμένουν πώς και πως την απολογία. Αυτή η συνάντηση μπορεί να γίνει και αύριο για να τα’ ακούσει και από κοντά ο άνθρωπος που ΔΕΝ ασχολήθηκε στιγμή με τις διώξεις σε 16 ποδοσφαιρανθρώπους και κινητοποιήθηκε επειδή ο Αγγελίδης μίλησε για ανθρώπους που κάνουν θελήματα σε σκιώδη αφεντικά…

 

Δύο πράγματα για την συνέντευξη του Βρύζα που ήταν χρήσιμη ώστε ο κόσμος να αντιληφθεί πώς σκέφτονται και λειτουργούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την ομάδα.

Ο Βρύζας είπε ότι όλα όσα έχουν γίνει (όλα όμως) είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και αυτό δεν βαραίνει έναν-δύο, αλλά όλους τους υπευθύνους της ομάδας.

Τόνισε ότι η βελτίωση της ποιότητας, αλλά και η αύξηση του μπάτζετ θα γίνει βήμα-βήμα και σταδιακά όπως και βελτίωση της λειτουργίας στην εταιρία.

Αποθέωση τον Αναστασιάδη για τον δρόμο πρωταθλητισμού στον οποίο έβαλε την ομάδα, ενώ προανήγγειλε τις 2-3 μεταγραφές που έρχονται.

Σε γενικές γραμμές ο Βρύζας (όπως και ο Αναστασιάδης) έβγαλε μία μεγάλη αισιοδοξία και πίστη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το κομμάτι πάντως, εμείς είμαστε με τον Σαλπιγγίδη και όσα είπε την Κυριακή: «Δεν πρέπει να λέμε ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα…».

 

Αυτή η πίεση, η έμμονη ιδέα που δημιουργείται δεν κάνει καλό (για πάρα πολλούς λόγους) στην ομάδα και στον ΠΑΟΚ γενικότερα.

Τέλος πάντων εκτιμάμε ότι εδώ χρειάζεται ο κλεφτοπόλεμος για τον οποίο μίλησε στη Λιβαδειά ο Αναστασιάδης…  Αλλά, την πολιτική και την στρατηγική δεν την ορίζουμε ούτε εμείς, ούτε ο Σαλπιγγίδης.  

 

Μέρα που είναι όμως ας μην το βαρύνουμε περεταίρω…

 

Χρόνια πολλά σε όλους. Χρόνια καλά για όλους και για τον ΠΑΟΚ…

Comments

Trending