ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας και πολύ μεγάλος στόχος

Όλα για όλα την Πέμπτη

Published

on

Μπήκαμε σε μία πολύ-πολύ κρίσιμη εβδομάδα για την ποδοσφαιρική ομάδα. Χωρίς να… αγχώνουμε κανέναν, αυτή  η εβδομάδα θα κρίνει πάρα πολλά.

Αν κάποιος ακόμη δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει το ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας, ας δει αυτό το ματς σε σχέση με το τι μπορεί να χάσει ο Δικέφαλος του Βορρά. Μόνο έτσι βγαίνει καθαρό συμπέρασμα.

Μετράμε:

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει σε γόητρο. Η πίκρα και η απογοήτευση θα είναι τεράστια.

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει σε βαθμούς, όπου ήδη έχει μείνει πίσω στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει σε έσοδα που του είναι απαραίτητα για να δικαιολογήσει κινήσεις του στο FFP, ενώ αν αυτά δεν οριστικοποιηθούν πρέπει να αλλάξει η στρατηγική.

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει πάρα πολύ χρόνο… υπομονής, καλής διάθεσης, αυτοπεποίθησης. Με πρόκριση η ομάδα πάει σε μια ομαλή προσπάθεια βελτίωσης. Με αποκλεισμό η πίεση θα είναι τεράστια.

Φθάνει τόσα…

Όποιος καταλαβαίνει… καταλαβαίνει.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα μία απόφαση που δείχνει ότι ζύγισαν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και τις παραμέτρους και κάπως έτσι το PAOK TV θα μεταδώσει και τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Σλόβαν, αλλά και  την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Ο ενθουσιασμός που προκλήθηκε από τα αποτελέσματα της πρώτης προσπάθειας στον αγώνα με τον  Παναιτωλικό είναι μεγάλος και πλέον χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε η καινοτομία να γίνει συνήθεια.

Το τεχνικό κομμάτι προκαλεί συνεχώς συζητήσεις. Ο ΠΑΟΚ μπορεί, πρέπει και θα κάνει ό τι καλύτερο για να μάθει κάθε φίλαθλός του τι ακριβώς οφείλει να κάνει για να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες. Η ανακοίνωση για τη δημιουργία εφαρμογής τόσο πολύ νωρίς σε σχέση με τη συνολική προσπάθεια, δείχνει την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζεται το  PAOK TV που ήρθε για να μείνει.

Ξεκίνησε τη χρονιά και η ομάδα μπάσκετ. Από την πρώτη μέρα και από τις λίγες παρουσίες φαίνεται πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η χρονιά, με τον ΠΑΟΚ που οφείλει να δημιουργήσει μία αξιόμαχη ομάδα η οποία θα ανταγωνιστεί όλους τους άλλους.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν όλοι το πόσο μεγάλη στήριξη χρειάζεται αυτή η ομάδα σε όλα τα επίπεδα, τόσο καλύτερα.

Comments

Trending