ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ορθολογική πίεση για μεταγραφές

Τι κι αν αλλάζει πρόεδρος, τι κι αν δημιουργείται μία νέα ομάδα, ο κόσμος, τα ΜΜΕ, όπως οφείλουν να κάνουν στα μεγάλα κλαμπ πιέζουν για ποιοτικές προσθήκες. Αυτή τη φορά μάλιστα, με ουσιαστικό λόγο αφού τα κενά έχουν αποτυπωθεί.

Published

on

Για πρώτη φορά μάλιστα, μία ομάδα που στα φιλικά της αφήνει κάποιες θετικές εντυπώσεις, δέχεται πίεση για το κάτι παραπάνω από παντού. Βέβαια οι θετικές εντυπώσεις οφείλονται κυρίως στο ότι περιμέναμε τα πράγματα χειρότερα. Κι όμως η προοπτική που εμφανίζει αυτή η αθλητική ομάδα που περιβάλλεται αν μη τι άλλο με ενθουσιασμό, δίνει το δικαίωμα προς όλες τις κατευθύνσεις να πιέσουν για να καλυφθούν τα κενά της.

Η ΠΑΕ από σήμερα το πρωί άλλαξε ρότα. Από εκεί που άπαντες είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά γιατί δεν έβγαζαν επικοινωνία, πλέον υπάρχει η πεποίθηση πως θα γίνουν δύο με τρεις ποιοτικές προσθήκες. Αυτές μάλιστα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον πρώτο αγώνα με τη Ζίμπρου. Μάλιστα…

Στα υπόλοιπα η ομάδα δεν προπονήθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ο οποίος είναι σε συντήρηση. Θα ήθελα πάντως να ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτή την γκέλα του καμένου χλοοτάπητα και αυτό γιατί θα έπρεπε να υποστεί κυρώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχασε μία είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα, στη σειρά με τη Χέρενφέιν την οποία θυμούνται όλοι για τον δεύτερο αγώνα, αλλά ξεχνάνε πως η ομάδα στον πρώτο, όντας δύο κλάσεις καλύτερη ομάδα, δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ. Και τότε, και τώρα, κανένας δεν πλήρωσε το κόστος αυτής της γκέλας.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα στο γήπεδό του και ελπίζω μέχρι τις 28 του μηνός να έχει λυθεί. Και εδώ στη τύχη, αφού η κλήρωση εκτός από εύκολη, μας έφερε τη ρεβάνς στη Τούμπα. Κέρδος μίας εβδομάδας να καλυφθεί η γκέλα.

Ο Δημητράκης Κωνσταντινίδης θα μείνει έναν μήνα εκτός. Πάνω που έβρισκε τα πατήματά του και έπαιζε σύμφωνα με το απίστευτο ταλέντο του. Θα την βγάλει την άκρη, θα ξεπεράσει και αυτό και θα συνεχίσει. Δεν γίνεται αυτός ο παίκτης να μη παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Στο μπάσκετ έκλεισε και ο Λάνγκφορντ. Παίκτης ρολίστας και αυτός, πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, που πιστεύει ο Σούλης πως μπορεί να πάρει περισσότερα από αυτά που έδινε στον Πανιώνιο. Τέσσερις καλοί Αμερικάνοι και ο Χαραλαμπίδης πεντάδα. Ο Μαργαρίτης με τον Κακαρούδη, τον Τσόχλα και τα άλλα παιδιά από πίσω. Καλή ομάδα θα έχουμε πάλι και με δεδομένη την διάλυση του Πανιωνίου μπορούμε την τριάδα με καλύτερο μπάσκετ. Όμως τα πάντα είναι και θέμα χημείας.

Comments

Trending