ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό που έψαχνε ο ΠΑΟΚ

Που πόνταρε ο ΠΑΟΚ και τι θα πετύχει…

Published

on

Τελειώνει (σιγά-σιγά) η εβδομάδα και λογικά έρχεται η ώρα να ανακοινωθεί ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ήταν και αυτή μία από τις «δεσμεύσεις» που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα. (Φαίνεται ότι θα καταφέρουν να φανούν συνεπείς σε αυτή τη «δέσμευση»).

Τώρα λοιπόν που πλησιάζει η ώρα ή η μέρα της ανακοίνωσης, αξίζει να θυμηθούμε τι έβγαινε από τον ΠΑΟΚ για τα κριτήρια της επιλογής του νέου προπονητή. Να τα θυμηθούμε και να τα αξιολογήσουμε κατά την ανακοίνωση που πλησιάζει.

Έβγαινε από τον ΠΑΟΚ ότι: «Ο κ. Μίχελ έχει προχωρήσει ήδη σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε πανικό. Δεν χρειάζεται να στήσουμε κάποιο πλάνο από την αρχή. Θα καταλήξουμε σε έναν προπονητή που θα ταιριάζει στο πλάνο και θα το εξελίξει. Δεν είναι το όνομά του η προτεραιότητα, αλλά η δυνατότητά του να δουλέψει υπό πίεση πρωταθλητισμού, να κυνηγάει όλους τους μεγάλους στόχους και να εξελίξει τους ποδοσφαιριστές».

Αυτό ήταν το κλίμα πριν μία εβδομάδα, μας προϊδέαζε για το τι θα ακολουθήσει και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε το όνομα και αργότερα τη δουλειά του που είναι και το πιο σημαντικό.

Θα καταφέρει άραγε ο ΠΑΟΚ να κινηθεί όπως ακριβώς υπολόγιζε ή η πίεση χρόνου θα αλλάξει κάποια από τα κριτήρια;

Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση που θα βγει θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για όλα όσα θα μας ενημερώσει.

Comments

Trending