ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα από την Ολλανδία, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, έχοντας λιγότερο από έναν μήνα έτσι ώστε να παρουσιαστεί συνεπής στο ραντεβού του με τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Published

on

Όπως είναι λογικό αυτές οι 17 ημέρες στην Ολλανδία ήταν αρκετά κουραστικές για άπαντες στην αποστολή του «Δικεφάλου», αλλά πολύ περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, σε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο η ομάδα δούλεψε σκληρά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να δώσει δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να πάρουν… ανάσες και να επιστρέψουν την Τετάρτη σε ρυθμό προπονήσεων.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων από εδώ και στο εξής αναμένεται να μην είναι τόσο «βαρύ», σε μία προσπάθεια να λυθούν τα πόδια των παικτών, καθώς πλέον η ομάδα μπαίνει στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, στο οποίο βασικός στόχος είναι το μοντάρισμα της.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ μετά τις προσθήκες των Μακ και Περέιρα, οι οποίοι προστέθηκαν στους δύο επίσης νέους, Ρατς και Γκολάσα, κάλυψε βασικές του αδυναμίες σε θέσεις και αγωνιστικά χαρακτηριστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ανάγκες που έχει το ρόστερ του δεν παραμένουν σημαντικές.

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, με το ραντεβού του Σαββίδη με τους Βρύζα και Αναστασιάδη σήμερα το βράδυ στο Μακεδονία Παλλάς να πραγματοποιείται προκειμένου να ξεκαθαρίζει το τοπίο, αναφορικά με τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δύσκολη απόφαση, την οποία καλείται να πάρει ο Αναστασιάδης αναφορικά με τους μικρούς που θα κρατήσει στην πρώτη ομάδα.

Σε διοικητικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα αναμένονται αφίξεις, με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» θα βρεθεί πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, οποίος καλείται να δώσει κατευθύνσεις για την κατάρτιση του νέου διοικητικού συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Comments

Trending