ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλοι ανάσες, άλλοι ευκαιρίες

Η διαχείριση του ρόστερ με ΑΕΛ

Published

on

Η νίκη με 5-0 στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ μετέτρεψε το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, σε τεστ για μια 11άδα που δύσκολα θα ξαναδούμε από τον Πάμπλο Γκαρσία.  Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκι Ίνγκασον, Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Χρήστος Τζόλης, Κάρολ Σφιντέρσκι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη. Είναι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα περισσότερα παιχνίδια του γεμάτου Ιανουαρίου. Στη λίστα των απόντων και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που είχε ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Αυτό που μένει να φανεί είναι ο βαθμός του ροτέισον. Αν, δηλαδή, ο Γκαρσία ρίξει στο παιχνίδι τον γκολκίπερ Ταλίχμανίδη αλλά και κάποιον εκ των Λύρατζη, Κωνσταντέλια και Κούτσια που έχουν μετρημένες συμμετοχές φέτος.

θυμίζουμε πως στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς , Κρμέντσικ , Κούτσιας .

Comments

Trending