ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτος Ζίβκοβιτς με εννιά κλεψίματα!

Μέσα σε όλα, σε μία ακόμη αναμέτρηση, ο Σέρβος.

Published

on

Παρά την αποβολή του Ελ Καντουρί στο πρώτο μέρος και λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με 2-0.

Ο Τζόλης με ένα εντυπωσιακό γκολ άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο το οποίο «σφράγισε» ο Ζίβκοβιτς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο Σέρβος ήταν για μία ακόμη φορά ο ηγέτης του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τζόλη να βάζει τις «πινελιές», αλλά και φυσικά τη δική του σφραγίδα σε ένα ακόμη ματς.

Ο Ζίβκοβιτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννιά κλεψίματα, δείγμα της τρομερής αυταπάρνησης που έδειχνε όταν ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε θέση άμυνας.

Ούτως η άλλως ο Σέρβος είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας τη δεδομένη στιγμή, αλλά πέρα από όλα όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τα χιλιόμετρα που «κατάπιε», στο δεύτερο μέρος ειδικά έδωσε τα πάντα για να καλύψει οποιοδήποτε σημείο έμενε κενό, εξαιτίας και της αριθμητικής ανισορροπίας που είχε ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Ελ Καντουρί.

Comments

Trending