ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι δείχνει ο Τσόλακ στις προπονήσεις…

Ο Τσόλακ και η παρουσία του σε προπονήσεις και αγώνες

Published

on

Όλοι έχουμε δει την κακή εικόνα του Τσόλακ στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Κακή εικόνα, μια και ο Κροάτης δεν είναι ότι… δεν σκοράρει, αλλά δεν δείχνει ότι μπορεί να διακριθεί σε οποιονδήποτε τομέα κοντά ή μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Έχει αξία να δούμε τι δείχνει ο συγκεκριμένος παίκτης στην προπόνηση, με βάση όλα όσα βλέπουν όλοι στον ΠΑΟΚ σε καθημερινό επίπεδο.

Στο ποδόσφαιρο έχουν παρατηρηθεί πολλά φαινόμενα κατά καιρούς. Υπάρχουν δηλαδή και οι παίκτες… προπόνησης. Είναι εκείνοι που «πετάνε» μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν μπορούν να βγάλουν όσα ξέρουν στο παιχνίδι. (Ακόμη και αυτό το φαινόμενο πάντως έχει μία διάρκεια χρόνου…).

Για τον Τσόλακ δυστυχώς, ισχύει ότι αυτό που (δεν) δείχνει στην  προπόνηση είναι το ίδιο με αυτό που μέχρι τώρα βγάζει και στο γήπεδο.

Ο προπονητής, οι συμπαίκτες του και όλοι στον ΠΑΟΚ βλέπουν καθημερινά και στην προπόνηση έναν παίκτη που δεν δείχνει ότι μπορεί να παίξει γρήγορα, να κάνει ατομική ενέργεια, να σκοράρει εύκολα με το κεφάλι, να παίξει με πλάτη, να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους ή να κινηθεί-ξεμαρκαριστεί σωστά για να σκοράρει.

Όλοι την ίδια άποψη έχουν, αφού όλοι το ίδιο πράγμα βλέπουν, αυτό ακριβώς που βγαίνει και στο γήπεδο στις 15 μέχρι τώρα εμφανίσεις του και στα 700 λεπτά που έχει παίξει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. (Δεν είναι και λίγα…).

Προφανώς και όλα αυτά συγκρούονται με όσα ο Τσόλακ μπορεί να έδειχνε κατά τα παρελθόν σε άλλες ομάδες, μια και ο ποδοσφαιριστής έχει μία πορεία στην Ευρώπη…

 
Εδώ όμως, η δεδομένη εικόνα, οδηγεί τον Γκαρσία να μην τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα και φυσικά όλα αυτά οδήγησαν και τον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την ανάγκη νέας μεταγραφής στη θέση, μόλις 3,5 μήνες μετά την μεταγραφή του Τσόλακ!

Comments

Trending