ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαμπά Ραχμάν: Οι τραυματισμοί που τον πήγαν πίσω και η επανεκκίνηση

Οι «άδειες» σεζόν και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα

Published

on

Ο Μπαμπά Ραχμάν έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια από τραυματισμούς που έχουν βάλει φρένο στην καριέρα του, με τους ασπρόμαυρους να αποφασίσουν να προχωρήσουν στον δανεισμό του σε μια περίοδο στην οποία δείχνει να είναι σε θέση να αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν.

Τη σεζόν 2017/18, ο τραυματισμός του Ραχμάν Μπαμπά είχε απασχολήσει και τον… ΠΑΟΚ, καθώς είχε τεθεί εκτός μάχης λόγω ρήξης συνδέσμων για τις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Σάλκε και τον ΠΑΟΚ, για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρέασε και την σεζόν 2018/19, στα μισά της οποίας βρέθηκε στη Ρεν, με την οποία έγραψε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2019/20 υπέστη ρήξη πλαγίου συνδέσμου, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η αποκατάσταση δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που περίμεναν όλοι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση. 

Το τελευταίο εξάμηνο στην Τσέλσι, προσπαθεί να βρει ρυθμό με την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ 2, εκεί που συμμετέχουν οι ομάδες Κ23 και οι «κομμένοι» των ομάδων, ενώ είχε δυο συμμετοχές και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Είναι φανερό ότι ο Γκανέζος βρίσκεται στην προσπάθεια επανεκκίνησης και μετά τις ατυχίες θα έχει μεγάλο κίνητρο να τα καταφέρει.

Comments

Trending