ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… ανενεργοί στο ρόστερ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Published

on

Στο κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης για τον ΠΑΟΚ το παράθυρο έχει κλείσει, ανοιχτό ενδεχομένως παραμένει για κάποια πιθανή αποχώρηση, κυρίως γιατί υπάρχουν πρωταθλήματα και χώρες στο εξωτερικό που μπορούν ακόμα να πάρουν μεταγραφή παίκτες.

Με βάση τη σημερινή σχηματοποίηση του ρόστερ δύο παίκτες από αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ είναι ανενεργοί και δεν υπολογίζονται.

Ο Αντόνιο Τσόλακ, για τον οποίο έγιναν προσπάθειες να βρει ομάδα και να συνεχίσει εκεί ως δανεικός και ο Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος είναι τρίτος στους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ και δεν έχει χρόνο συμμετοχής, την ώρα που συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από τη χώρα του και γενικότερα τη λατινική Αμερική, εκεί όπου συνεχίζονται για λίγο ακόμα οι μεταγραφές.

Από τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι ανενεργός παραμένει και ο Νινούα, ενώ την ευκαιρία τους αναζητούν και σύντομα θα φανεί αν θα την πάρουν οι νεαροί Έλληνες Λύρατζης και Βρακάς.

Ξεχωριστή είναι και η υπόθεση του Ζαμπά, ο οποίος μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα και τη δυσκολία επιστροφής λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο, πλέον προπονείται με την ομάδα και μένει να φανεί αν θα πάρει κάποια ευκαιρία.

Comments

Trending