ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Μπολόνια θέλει τον Σφιντέρσκι»

Την προσοχή της Serie A φαίνεται πως συνεχίζει να τραβά ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Published

on

Πολωνικό δημοσίευμα επικαλούμενο ως πηγή την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com υποστηρίζει ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια.

Οι συμπατριώτες του Σφιντέρσκι τονίζουν ότι η χρηματιστηριακή του αξία ξεκινά από τα 4 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας όσα έχει καταφέρει στον Δικέφαλο τα τελευταία χρόνια, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σφιντέρσκι βρίσκεται στο στόχαστρο ενός ιταλικού συλλόγου, καθώς στο παρελθόν η Τζένοα είχε επιμείνει πολύ για την απόκτηση του.

Οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό τον Γενάρη, καθώς η Μπολόνια ψάχνει λύση στο επιθετικό της πρόβλημα και ο Σφιντέρσκι φαντάζει μία ιδανική περίπτωση για να τη βοηθήσει στη γραμμή κρούσης της.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ και σίγουρα να είναι πολλά τα… εκατομμύρια με τα οποία θα δελεαστεί ο Δικέφαλος να αφήσει έναν από τους βασικούς επιθετικούς του μέσα στη σεζόν.

Comments

Trending