ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα στήριξης για το μπάσκετ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (pic)

Η κίνηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το άνοιγμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου προς τον κόσμο της ομάδας, έφερε όλη την οικογένεια του Δικεφάλου δίπλα σε αυτή την κίνηση της ομάδας.

Published

on

Η εποχή είναι δύσκολη για κάθε αθλητικό σωματείο και πολύ περισσότερο για κάποια ΚΑΕ ή ΠΑΕ που δεν έχει κάποιο ισχυρό οικονομικό παράγοντα. Αυτά τα προβλήματα έχει και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τη νέα εποχή και την παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου στο ΔΣ της ΚΑΕ να φέρνει τα πρώτα θετικά μηνύματα από το καλοκαίρι. 

Πλέον η επόμενη κίνηση της ΚΑΕ είναι αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για τον κόσμο της ομάδας, που θα είναι μία ευκαιρία οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, ενώ οι οπαδοί θα μπορούν να έχουν μετοχές της ομάδας στο λογαριασμό τους. 

Έτσι μετά τις πρώτες κινήσεις στήριξης από τον Γιώργο Σαββίδη και από τον Μάκη Γκαγκάτση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, έδωσε το δικό της σύνθημα λέγοντας, “ώρα να μετρηθούμε”

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter:

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”el” dir=”ltr”>Ώρα να μετρηθούμε! <a href=”https://twitter.com/hashtag/PAOKFamily?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#PAOKFamily</a> <a href=”https://twitter.com/PAOKbasketball?ref_src=twsrc%5Etfw”>@PAOKbasketball</a> <a href=”https://t.co/9KxJWAfcQg”>https://t.co/9KxJWAfcQg</a></p>&mdash; PAOK FC (@PAOK_FC) <a href=”https://twitter.com/PAOK_FC/status/1345417322144673792?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 2, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Comments

Trending