ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
"Μας έχει δείξει ήδη την ποιότητα του ο Καγκάβα"
Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε και σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό και έτσι έφτασε τα 13 τέρματα στη σεζόν, όταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την φετινή περίοδο. Τι είπε για την αντίδραση της ομάδας και την παρουσία του Σίνζι Καγκάβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τζόλη στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV:
“Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, δε μας βγήκαν οι φάσεις που δημιουργήσαμε και είχαμε ένα άγχος να πω την αλήθεια. Μετά το πρώτο γκολ νομίζω ότι αρχίσαμε να παίζουμε πιο κάθετα, πιο γρήγορα, και να δημιουργούμε φάσεις”.
Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι έχασε βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια και έμεινε πίσω στη βαθμολογία:
“Δε νομίζω πως φάνηκε σήμερα. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε αρκετά γκολ, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείχνουμε ότι δε μας έχει επηρεάσει καθόλου αυτό και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια”.
Για τον επαναληπτικό με την Λάρισα και το στόχο της ομάδας στο εξής:
“Τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να τα κερδίσουμε, να παίζουμε όπως παίζουμε τα ντέρμπι. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο”.
Για την παρουσία του Σίντζι Καγκάβα στην ομάδα και αν τον θυμάται ως παίκτη:
“Ναι, στη Ντόρτμουντ τον θυμάμαι πολύ. Έβλεπα και βλέπω γενικά γερμανικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει ήδη δείξει την ποιότητα τους στις προπονήσεις. Θα μας βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια”.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέγραψε το γκολ του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» (vid)
Γκολ… copy/paste

Το δεύτερο γκολ που πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ καπ είναι μια σχεδόν πιστή αντιγραφή του γκολ που έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου την περσινή σεζόν, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκης»!
Ο Μπρούνο Φερνάντες «ντύθηκε» Στέφαν Σβαμπ και με εξωτερικό φάλτσο έβγαλε πάσα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Μάρκους Ράσφορντ, που «ντύθηκε» Νέλσον Ολιβέιρα, έστρωσε τη μπάλα στον Φρεντ, που «ντύθηκε» Αντόνιο Τσόλακ, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η μνήμη του Άλκη, ο χειρισμός κάθε υπόθεσης που αφορά ΠΑΟΚτσήδες από τα ΜΜΕ.
Το PAOK24 News συζήτησε και σχολίασε όλα όσα βρίσκονται στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα
https://www.youtube.com/watch?v=dsFSDV64UHo&ab_channel=PAOK24
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Θρίαμβος για Τουλούζ – Πρώτη συμμετοχή Τσιγγάρα στο πρωτάθλημα
Αγωνίστηκε ως αλλαγή η Έλληνας μέσος

Ο Χάρης Τσιγγάρας έγραψε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος με τη φανέλα της Τουλούζ. Η Γαλλική ομάδα επικράτησε με 4-1 της Τρουά, με τον Έλληνα μέσο να περνά ως αλλαγή στο 83΄.
https://twitter.com/ToulouseFC/status/1620870149439094784
Μέχρι τώρα ο Τσιγγάρας είχε γράψει δυο συμμετοχές στο κύπελλο Γαλλία και τώρα έκανε το ντεμπούτο του στη Ligue 1.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!