ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μας έχει δείξει ήδη την ποιότητα του ο Καγκάβα"

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε και σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό και έτσι έφτασε τα 13 τέρματα στη σεζόν, όταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την φετινή περίοδο. Τι είπε για την αντίδραση της ομάδας και την παρουσία του Σίνζι Καγκάβα.

Published

on

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τζόλη στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV:

“Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, δε μας βγήκαν οι φάσεις που δημιουργήσαμε και είχαμε ένα άγχος να πω την αλήθεια. Μετά το πρώτο γκολ νομίζω ότι αρχίσαμε να παίζουμε πιο κάθετα, πιο γρήγορα, και να δημιουργούμε φάσεις”.

Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι έχασε βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια και έμεινε πίσω στη βαθμολογία:

“Δε νομίζω πως φάνηκε σήμερα. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε αρκετά γκολ, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείχνουμε ότι δε μας έχει επηρεάσει καθόλου αυτό και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τον επαναληπτικό με την Λάρισα και το στόχο της ομάδας στο εξής:

“Τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να τα κερδίσουμε, να παίζουμε όπως παίζουμε τα ντέρμπι. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο”.

Για την παρουσία του Σίντζι Καγκάβα στην ομάδα και αν τον θυμάται ως παίκτη:

“Ναι, στη Ντόρτμουντ τον θυμάμαι πολύ. Έβλεπα και βλέπω γενικά γερμανικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει ήδη δείξει την ποιότητα τους στις προπονήσεις. Θα μας βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια”.

Comments

Trending