ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνετο πέρασμα από την Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να μην θέλει να χαρίσει ούτε βαθμό στους αντιπάλους του και σήμερα πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-3, δείχνοντας ανώτερος παρά την απουσία του Ελ Αραμπί.

Published

on

Εύκολο βράδυ Κυριακής για τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη (1-3) και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τη… στέψη, με τη συμπλήρωση 20 αγωνιστικών στη Super League Interwetten. Με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα του Μαρτίνς συμπλήρωσε 22 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα αλλά και 33 ματς μακριά από το Καραϊσκάκη, πλησιάζοντας τη διετία και το δικό τους ρεκόρ των 34 αγωνιστικών χωρίς εκτός έδρας ήττα. Πρωταγωνιστής ο Αχμέντ Χασάν με δύο γκολ και μία ασίστ.

Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, ο Ολυμπιακός έκανε στη Ριζούπολη ένα κλασικό ματς για την εποχή Μαρτίνς, με κατοχή μπάλας σε υψηλά επίπεδα, πολύ καλή και γρήγορη κυκλοφορία, ασφυκτικό πρέσινγκ αλλά και υπομονή από τη μέση και μπροστά, χωρίς να εκβιάζει καταστάσεις. Ο Απόλλωνας αντίθετα θέλησε να κάνει ένα «κλειστό» ματς, με ουσιαστικά τριπλή ζώνη άμυνας και ψάχνοντας τις γρήγορες αντεπιθέσεις για να απειλήσει με τη σειρά του. 

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Comments

Trending