ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πως προέκυψε η επιλογή Κρμέντσικ

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ αποτελεί την επιλογή του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης και έχει ενδιαφέρον το όλο «story» του με την Κλαμπ Μπριζ και πως βρέθηκε στο δρόμο του Δικέφαλου.

Published

on

Η Μπριζ τον απέκτησε πριν ένα χρόνο από τη Βικτόρια Πλζεν, ωστόσο από τη στιγμή που δεν ήταν ικανοποιημένη με την εικόνα του, αποφάσισε να τον παραχωρήσει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Βέλγοι που είναι στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ και λειτουργούν σε αυτό το επίπεδο παντού, κινήθηκαν άμεσα και απέκτησαν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τον έμπειρο Μπας Ντοστ, οπότε στο ρόστερ, τους… περίσσευε ο Τσέχος.

Τα στοιχεία του Κρμέντσικ, είναι πολύ διαφορετικά τόσο από τον Σφιντέρσκι, όσο και από τον Τσόλακ, δεδομένου του όγκου που του δίνει το ύψος του (1.91). Επίσης, εκτελεί και με τα δύο πόδια…

Το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με διάφορα τουρκικά ΜΜΕ και η Μπεσίκτας κινήθηκε για την απόκτηση του, αλλά σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Τσέχου. Το ίδιο χρονικό διάστημα, στο Βέλγιο γραφόταν ότι οι άνθρωποι της Μπριζ, εκνευρίστηκαν με τη στάση του, δεδομένης της διάθεσης τους να προχωρήσουν σε πώληση.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται οριστική εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να έχει προχωρήσει το «deal» στη λογική του δανεισμού για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Comments

Trending