ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε… καραντίνα ο Γιαννούλης!

Στο Νόριτς βρίσκεται από το χθες το μεσημέρι ο Δημήτρης Γιαννούλης, έχοντας ταξιδέψει στο "Νησί" με το ιδιωτικό τζετ που έστειλε η Νόριτς στη Θεσσαλονίκη όπως αποκάλυψε το PAOK24.

Published

on

Σήμερα, ο 25χρονος διεθνής μπακ διανύει τη δεύτερη ημέρα του στην πόλη που θα ζει σίγουρα για τους επόμενους έξι μήνες αλλά και τα επόμενα χρόνια εφόσον η Νόριτς επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των “Καναρινιών”.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν σήμερα βρετανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Νόριτς – και κατ΄ επέκταση ο Δημήτρης Γιαννούλης – θα πρέπει να είναι σύννομοι με τις αυστηρές κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με τις νέες αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά την τρέχουσα φάση της πανδημίας.

Βέβαια, η Νόριτς έχει το δικαίωμα να υποβάλλει τον Γιαννούλη σε ιατρικές εξετάσεις στο διάστημα της προληπτικής καραντίνας του, με τον ποδοσφαιριστή να έχει δικαίωμα να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες πέντε ημέρες μετά από ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού! 

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Γιαννούλης δεν υπολογίζεται για το μεσοβδόμαδο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπρίστολ Σίτι (20/1, 20:00) αλλά και πως κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη Νόριτς στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Μπάρνσλεϊ, το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00. 

Πριν από όλα αυτά βέβαια, προέχει η επίσημη ανακοίνωση της Νόριτς για την απόκτηση του Γιαννούλη και ενδεχομένως η παρουσίασή του, κάτι που θα συμβεί το αργότερο μέχρι αύριο.

Comments

Trending