ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "ευχαριστώ" του Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ άφησε πίσω του την πατρίδα του και ντύθηκε στα "ασπρόμαυρα" το περασμένο καλοκαίρι.

Published

on

Έκτοτε, αποτελεί μία από τις σταθερές του ΠΑΟΚ, έχοντας κερδίσει με το… καλημέρα την εμπιστοσύνη αρχικά του Αμπέλ Φερέιρα και στη συνέχεια του Πάμπλο Γκαρσία.

Αποχαιρετώντας το 2020, ο Σβαμπ έκανε μία απολογιστική ανάρτηση στο instagram κι έστειλε τα δικά του μηνύματα για τη νέα χρονιά, αναφέροντας:

“Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευγνώμονες που υπήρχε πολύ περισσότερο φως, παρά σκοτάδι στις ζωές μας το 2020. Παρά τα όσα έγιναν με τον Covid19, μπορέσαμε να βιώσουμε όμορφες στιγμές, ειδικά με τη γέννηση του γιου μας, Ματέο Φραντσέσκο. Γίναμε περήφανοι γονείς αυτή τη χρονιά. Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, μπορέσαμε να είμαστε δεύτεροι μετά το πρώτο lockdown και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό και βοήθησαν τη Ραπίντ Βιέννης!

Στο τέλος του Ιούλη, η μικρή μου οικογένεια κι εγώ πήγαμε σε μία νέα χώρα και μπορέσαμε να ζήσουμε πολλές όμορφες στιγμές σε αυτούς του πέντε μήνες! Ευχαριστώ για το όμορφο καλωσόρισμα τους συμπαίκτες μου και το κλαμπ. Ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερες ωραίες εμπειρίες και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά και το 2021. Σας εύχομαι καλή χρονιά και να μη χάσετε ποτέ το χαμόγελό σας”.

Comments

Trending