ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και βλέπει 4άδα ο Παναθηναϊκός

Προηγήθηκε τρεις φορές ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα το Ατρόμητου και έτσι πέρασε και από εκεί, συνέχισε το σερί του και βλέπει ακόμα και 4άδα.

Published

on

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Περιστέρι (το μοναδικό που έγινε σήμερα), ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-3 και πλέον είναι επίσημα στο κυνήγι της 4άδας μετά το σερί που τρέχει στο 2021 και την τελευταία του ήττα να είναι αυτή από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της περασμένης χρονιάς. 

Ο Βέλεθ έκανε το 0-1 στο 10ο λεπτό για τον Παναθηναϊκό για να ισοφαρίσει ο Γούτας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έτσι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το ξεκίνημά του, ο Καρλίτος έκανε το 1-2 για να ισοφαρίσει μερικά λεπτά αργότερα και πάλι ο Ατρόμητος με τον Αγκάγιεφ. Στο τέλος όμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σανκαρέ που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό, έκανε το 2-3 στο 84′ και έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε αήττητος για 8 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα. 

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι στην 5η θέση, αλλά με έναν βαθμό λιγότερο από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και με δύο από την ΑΕΚ. Αύριο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και ο ΠΑΟΚ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την μεριά του ο Ατρόμητος μένει στους 25 βαθμούς, 8 βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης και με ένα παιχνίδι παραπάνω.

Comments

Trending