ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε δίχτυα ο Μπάμπα μετά από 1621 ημέρες!

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν αριστερό μπακ για να καλύψει το κενό του Γιαννούλη και ο Ραχμάν Μπάμπα μία ευκαιρία για ένα restart στην καριέρα του.

Published

on

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ που ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται ως δανεικός στον Δικέφαλο πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στα ασπρόμαυρα.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα βρήκε δίχτυα και το πανηγύρισε έξαλλα.

Πόσο καιρό όμως είχε ο 26χρονος άσος να σκοράρει σε επίσημη αναμέτρηση;

Η τελευταία φορά που ο Μπάμπα βρήκε δίχτυα ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2016, στη νίκη της Νις επί της Σάλκε με 1-0 στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League και χρειάστηκε 1621 ημέρες για να ξαναβρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Για τον Γκανέζο άσο η παρουσία του στην ενδεκάδα ήταν επίσης μία μεγάλη επιτυχία, καθώς η τελευταία φορά που αυτό συνέβη ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, στη λευκή ισοπαλία της Μαγιόρκα με την Μπιλμπάο, πριν δηλαδή από 528 ημέρες!

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι θα πάρει όσα πιο πολλά μπορεί από τον Μπάμπα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ότι ο Δικέφαλος μπορεί να αποτελέσει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, αναζητώντας τον καλό του εαυτό, τον οποίο έχει στερηθεί λόγω πολλών τραυματισμών τα προηγούμενα χρόνια.

Comments

Trending