ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη δύναμη ψυχής από τον Γκαρσία! Στην ενδεκάδα του Άρη!

Η ιατρική επιστήμη έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, που σε κάποιες περιπτώσεις, καταφέρνει να κάνει… θαύματα, όπως φαίνεται στην περίπτωση του Ματέο Γκαρσία του Άρη.

Published

on

Όπως είχε ενημερώσει τη Δευτέρα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Αργεντινός χαφ, είχε υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, με τον εκτιμώμενο χρόνο απουσίας του, να είναι 10 με 15 ημέρες.

Την Παρασκευή όμως, υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο τραυματισμός του παρουσιάζει «ραγδαία εξέλιξη», με τον Άρη την ίδια μέρα να αναφέρει στο report της προπόνησης του, ότι ο Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πάραυτα, χθες, ω του θαύματος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το θαύμα ολοκληρώθηκε, με την ενδεκάδα του Άρη, στην οποία ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά, παρότι το παιχνίδι θα γίνει σε έναν αγωνιστικό χώρο, που έχει υποστεί χιονόπτωση πριν.

Τεράστια δύναμη ψυχής από τον Γκαρσία και φυσικά, τρομερή δουλειά από το ιατρικό επιτελείο του Άρη, αφού μέσα σε έξι μέρες, ο Αργεντινός κατάφερε να επιστρέψει…

Comments

Trending