ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Θαύμα" και βαθμός του Άρη με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έχασε βαθμούς και κόντρα στον Άρη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, σπάζοντας έτσι ένα σερί που κρατούσε κοντά μία 10ετία.

Published

on

Το γκολ του Κώστα Φορτούνη στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό που ανάμεσα στους αγώνες με την PSV και με πολλές αλλαγές στην 11άδα έμεινε στο 1-1 με τον Άρη που ισοφάρισε με το πέναλτι του Μήτρογλου 10 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. 

Το παιχνιδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη να σκοράρει για το 1-0, αλλά οι δύο τραυματισμοί και οι αναγκαστικές αλλαγές του Ολυμπιακού άλλαξαν πολλά. Βρουσάι και Παπασταθόπουλος αποχώρησαν τραυματίες. Ο Ελ Αραμπί και ο Λαλά δεν έπαιξαν ούτε σαν αλλαγή και έτσι ο Άρης βρήκε την ευκαιρία για την ισοφάριση στο 83ο λεπτό. Η σέντρα του Μπρούνο στον Μαντσίνι, έφερε την ανατροπή του Αργεντινού από τον Σα. Ο Πορτογάλος δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποβληθεί και ο Ολυμπιακός να συνέχιζε με 10 παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα, καθώς είχε κάνει και τις 3 αλλαγές. 

Ο Μήτρογλου ευστόχησε και έτσι έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Έτσι ο Άρης έσπασε την κατάρα των 10+ συνεχόμενων ηττών στη Superleague από τον Ολυμπιακό, πήρε βαθμό στο Καραϊσκάκη μετά από πολλά πολλά χρόνια και γενικά πήρε βαθμό με τον Ολυμπιακό μετά τη σεζόν 2012-13 όταν και είχε έρθει ισόπαλος με 2-2 στο Χαριλάου. 

Πλέον οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν για το κύπελλο Ελλάδας στο επαναληπτικό του 2-1 στο “Κλ. Βικελίδης”, ενώ ο Άρης την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακό την Πέμπτη παίζει στην Ολλανδία με την PSV και την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος.

Comments

Trending