ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλγα και Άννα, η υπόσχεση της ΠΑΕ και η παρουσία τους στο γήπεδο (vid)

Το σχόλιο της Άννας στο ποστάρισμα του Λευτέρη Δούκα, έφερε άμεσα αντανακλαστικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι δύο γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο εδώ και καιρό, είχαν την ευκαιρία να δουν το σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Λευτέρης Δούκας μέσα από ένα ποστάρισμά του στο Facebook τόνισε την ανάγκη να δει και πάλι την Τούμπα με κόσμο. Τότε στα σχόλια εμφανίστηκε η Άννα. Η φίλη του ΠΑΟΚ μίλησε για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, την χαρά που της δίνει ο ΠΑΟΚ και την επιθυμία της να δει ένα παιχνίδι από κοντά και πάλι, γιατί όπως είχε τονίσει δεν ξέρει εάν θα προλάβει την Τούμπα ξανά γεμάτη. 

Αυτό ενεργοποίησε όχι μόνο τον Λευτέρη Δούκα, αλλά σύσωμη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι η Άννα, αλλά και η Όλγα που δίνει και αυτή τη δική της μάχη με τον καρκίνο και οι δύο φίλες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν από κοντά τον αγώνα του Δικεφάλου με την Λαμία που έληξε με σκορ 4-0. 

Από την μεριά τους, οι δύο φίλες του ΠΑΟΚ μίλησαν στην κάμερα της NOVA λέγοντας:

Άννα: Πέραν φυσικά από την πανδημία και την καραντίνα, ήθελα όντως να έρθω και να το ξαναζήσω (σ.σ. την διά ζώσης θέαση ενός αγώνα του ΠΑΟΚ), γιατί οι μαχητές του καρκίνου δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Βέβαια, έχοντας δίπλα μας όλη τη θετική ενέργεια και θετικούς ανθρώπους και μια ομάδα που προσπαθεί τα μέγιστα και μας κάνει χαρούμενους, είμαστε κι εμείς το ίδιο χαρούμενοι με μεγαλύτερη θέληση να έρθουμε πάλι».

Όλγα: «Ήταν μια ευκαιρία να πάρουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Να πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, στη μάχη με τον καρκίνο. Αντλούμαι δύναμη από αυτό».

Comments

Trending