ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε μεγάλη ομάδα θα βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε»

Ο Ουάρντα για την ήττα στο Περιστέρι, την επιστροφή του στον Δικέφαλο, το γκολ που πέτυχε και τη συνέχεια.

Published

on

Ο Αμρ Ουάρντα στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στο παρελθόν, αλλά το τέρμα που πέτυχε δεν ήταν τελικά ικανό να χαρίσει τη νίκη στον Δικέφαλο που είναι και αυτό που μετράει πάνω από όλα όπως είπε και ο Αιγύπτιος στις δηλώσεις του στη NOVA:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Όχι να σκοράρει ο Ουάρντα στην επιστροφή του. Είμαστε δυσαρεστημένοι και εμείς και οι φίλοι της ομάδας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Κάθε μεγάλη ομάδα χάνει κάποιες στιγμές. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να δημιουργήσουμε πιο δυνατή ομάδα.

Χάσαμε ένα πέναλτι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Θα βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε και να γυρίσουμε αυτή την κατάσταση. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Είμαι πίσω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου. Θα δίνω κάτι παραπάνω από το 100% για την ομάδα. Δεν είναι σημαντικό να σκοράρει ο Ουάρντα, ή να δίνει ασίστ. Σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και να πετύχει τους στόχους της.

Όταν η οικογένεια σου σε έχει ανάγκη δε λες όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια μου. Ήρθα πίσω να βοηθήσω να τους κάνω όλους χαρούμενους. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες στη συνέχεια. Ακούω τις απόψεις όλων των προπονητών, παίρνω πράγματα από αυτούς».

Comments

Trending