ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκεί που κλείδωσε το αήττητο πρωτάθλημα (vid)

Ο αγώνας της Δευτέρας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννενα μπορεί να μην γίνει στη φυσική έδρα του αντιπάλου, αλλά και πάλι ξυπνά αναμνήσεις από τις τελευταίες αναμετρήσεις, όπως αυτή του 2019 όταν και κλείδωσε το αήττητο πρωτάθλημα

Published

on

Από το πρώτο αγώνα στους Ζωσιμάδες στη νέα χιλιετία και τα γκολ του Οκκά και του Κατσαμπή, μέχρι στο 0-2 με τους Άκπομ και Σάκχοφ το 2019 που κλείδωσε το αήττητο εκείνης της χρονιάς στο πρωτάθλημα. 

Η ήττα με 3-2 μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη το 2003, το διπλό “τίτλου” με τον Φωτάκη το 2010 μερικές μέρες μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, αλλά και το 2-2 με το γκολ του Μπακαγιόκο μετά το επικό διπλό στην έδρα της Τότεναμ. 

Το 1-2 του 2013 που κλείδωσε τη συμμετοχή στο Champions League στα play-off, στις δύο συνεχόμενες ήττες το 2014 και το 2015 και την γκάφα του Όλσεν. Στη νίκη με γκολ του Λέοβατς το 2017, στο 1-3 του 2018 με τα “όργια” του μασκοφόρου τότε Πέλκα, αλλά και στο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ πήρε το αήττητο πρωτάθλημα μερικές μέρες πριν το νταμπλ και ο ΠΑΣ έπεσε στη Superleague 2. 

Δείτε τα βίντεο με τα στιγμιότυπα από τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα εδώ.

Comments

Trending