ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλαφάτης για Νέα Τούμπα!

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε σήμερα στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με τον Σταύρο Καλαφάτη να αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του αντικαθιστώντας τον Θόδωρο Καράογλου.

Published

on

“Το παν στη ζωή είναι όταν κάνεις τον απολογισμό της ημέρας, να ξέρεις βαθιά μέσα σου, πως έδωσες το καλύτερο εαυτό σου κι εγώ παραδίδω τη σκυτάλη έχοντας ήσυχη τη συνείδηση μου” τόνισε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Καράογλου, συνεχίζοντας: 

“Στους 18 μήνες αυτής της διαδρομής πετύχαμε πολλά και σημαντικά ζητήματα, συμμετέχοντας ενεργά στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που ξεκίνησε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2019, για την αναγέννηση της Βόρειας Ελλάδας, για την αναγέννηση της Μακεδονίας και της Θράκης. 

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε μεταξύ άλλων:  

“Θα χρειαστώ τη βοήθεια όλων. Διότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Και οι δύσκολοι καιροί που περνούμε απαιτούν συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών, ενότητα και εθνική ομοψυχία. Επανερχόμενος στο γνωστό μου αυτό μετερίζι θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με εμπνέει η ξεκάθαρη θέση και η απόφασή του ότι έχουμε να κάνουμε πολλά για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Σημειώνω ως εξαιρετικά σημαντικές τις εγκρίσεις νέων επενδύσεων που φέρνουν νέο πλούτο και νέες θέσεις δουλειάς στη Β. Ελλάδα. Αλλά και τη δρομολόγηση νέων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την επιτάχυνση των διαδικασιών παντού. Από το Νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μέχρι την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Και βέβαια θα είμαι αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται από τον Πρωθυπουργό και τα συναρμόδια Υπουργεία για τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους συμπολίτες μας, στους Μακεδόνες και τους Θρακιώτες. Από το χώρο της υγείας και της ασφάλειας ως τις αστικές συγκοινωνίες”.

Comments

Trending