ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γρήγορο γκολ στο Περιστέρι, θα μας βοηθήσουν Ουάρντα και Κρμέντσικ»

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο σήμερα στο Περιστέρι και να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, εξέφρασε ο Λευτέρης Λύρατζης.

Published

on

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι αλλά και τις έως τώρα μεταγραφές του Δικεφάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. To γνωρίζουμε αυτό κάθε που παίζουμε εκεί. Οι αντίπαλοί μας έρχονται από ένα σερί όχι καλών αποτελεσμάτων, με ισοπαλίες και ήττες. Εμείς θα κοιτάξουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να κερδίσουμε.

 Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από το Περιστέρι: Να έχουμε την κατοχή, τον πρώτο λόγο και να σκοράρουμε νωρίς ένα γκολ. Ετσι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και το κατά πόσο θα βοηθήσουν: Ο Ουάρντα είναι γνωστός σε όλους μας, ξέρουμε τι παίκτης είναι και πόσα μπορεί να προσφέρει. Ο Κρμέντσικ θα βοηθήσει πολύ, φαίνεται πως είναι καλός παίκτης, κρατάει μπάλα… 

Για τους προσωπικούς του στόχους στο 2021: Δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση για να αποδείξω την αξία μου, θέλω να κερδίσω περισσότερα λεπτά συμμετοχής αυτός είναι ο στόχος μου. 

Σε συλλογικό επίπεδο: Φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Comments

Trending